B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Εγγραφές νέων μελών στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Με την απελευθέρωση των προπονήσεων των σωματείων ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έχει αρχίσει τις προπονήσεις σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ και περιμένει νέα μέλη να προστεθούν στην ομάδα του.

Εγγραφές νέων μελών στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και πραγματοποιεί μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) για παιδιά από 4 ετών αλλά και ενηλίκων. Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν προπονήσεις ορεινής ποδηλασίας (mountain bike-ΜΤΒ), συμμετοχή σε αγώνες και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ποδηλασία και την αθλητική αγωγή.

Εγγραφές νέων μελών στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλοντας να δημιουργήσει  ένα φυτώριο νέων ταλέντων κάνει μεθοδική δουλειά (πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση) σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ακαδημία πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα και θα διαδίδει το φίλαθλο πνεύμα.

Οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου βρίσκονται στο Γέρακα, ωστόσο τα μέλη του προέρχονται από διάφορες  περιοχές της Αττικής όπως Γέρακα, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Χολαργό, Γλυκά νερά, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Πεντέλη, Ψυχικό, Μαρούσι, Πικέρμι, Ανθούσα, Παπάγος κ.α.

Η ομάδα προετοιμάζεται για αγώνες και αθλητικές εκδηλώσεις και μέχρι τέλη Ιουλίου οι προπονήσεις θα γίνονται κανονικά.

Μη διστάστε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2106613120 για περισσότερες πληροφορίες ή με email στο admin@bncycling.com.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εγγραφές νέων μελών στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

Εγγραφές νέων μελών στο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.