B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

O Remco Evenepoel νικητής της 38ης Vuelta a San Juan

Πριν καλά καλά αρχίσει η αγωνιστική σεζόν – μόλις στον πρώτο μήνα –  η Deceuninck Quick Step έχει ήδη συμπληρώσει έξι νίκες. Ενώ ο Remco Evenepoel είναι ο νεότερος αναβάτης που κερδίζει τη Vuelta a San Juan

O Remco Evenepoel νικητής της 38ης Vuelta a San Juan

Ο εικοσάχρονος αναβάτης της Deceuninck Quick Step, εκτός από την πρώτη θέση Γενικής Κατάταξης, πήρε επίσης τη φανέλα του Best Young Rider και κέρδισε ένα ετάπ.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο νεαρός Βέλγος – η πτώση στο πρώτο ετάπ παραλίγο να του στοιχίσει τον αγώνα – δούλεψε προσεχτικά και με τη βοήθεια της ομάδας του κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Σε αυτό άλλωστε βοήθησε και η απόδοσή του στο ατομικό χρονόμετρο. Εκεί, ο Remco Evenepoel έδειξε την κλάση του και απέδειξε πως είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους αθλητές στο χρονόμετρο.

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Ήταν μια υπέροχη εβδομάδα αλλά χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσα να έχω αυτή την καταπληκτική αρχή. Είμαι περήφανος που κέρδισα την Vuelta a San Juan και μάλιστα είμαι ο νεότερος αναβάτης που το έχει καταφέρει. Είναι ένα υπέροχο μέρος, με εκπληκτικούς θεατές και ελπίζω να επιστρέψω”, δήλωσε ο Remco Evenepoel αμέσως μετά τον αγώνα.

Ο Remco, ο οποίος στο τελευταίο ετάπ ήταν ένας από τους αθλητές που, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, οδήγησαν τον Alvaro Hodeg στο σπριντ, είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Αποτελεί κι εκείνος έναν από τους “Wolfpack” και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το ρόλο του εκεί: “Προσπαθώ να είμαι πάντα σε τέλεια φόρμα ώστε να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Είμαι πάντα έτοιμος για νέες προκλήσεις. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω μια καταπληκτική ομάδα γύρω μου και θέλω να συνεχίσω να είμαι ο Remco που ξέρετε”.

O Remco Evenepoel νικητής της 38ης Vuelta a San Juan

Vuelta a San Juan 2020 – 38th Edition – 1st stage San Juan – San Juan 163.5 km – Peter Sagan (SVK – Bora – Hansgrohe) – 26/01/2020 – photo Ilario Biondi/BettiniPhoto©2020

Δυνατή εμφάνιση και για τον Peter Sagan

Όλοι ήθελαν να κερδίσουν το τελευταίο ετάπ του αγώνα, ένα σχετικά επίπεδο σιρκουί 141,3 χιλιομέτρων. Οι ταχύτητες ήταν εξαιρετικά υψηλές και έξι αθλητές κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Όμως το πελοτόν βρισκόταν πίσω σε απόσταση αναπνοής. Ο έντονος συναγωνισμός, οι συνεχείς επιθέσεις και οι υψηλές ταχύτητες ταιριάζουν απόλυτα στον Peter Sagan που όμως δεν κατάφερε να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και πήρε τη δεύτερη θέση στο 7ο ετάπ.

Γενική κατάταξη, 38η Vuelta a San Juan

1 EVENEPOEL Remco, Deceuninck – Quick Step 23:13:59

2 GANNA Filippo, Italy 0:33

3 SEVILLA Óscar, Team Medellin, 1:01

4 MCNULTY Brandon, UAE-Team Emirates, 1:21

5 FLÓREZ Miguel Eduardo, Androni Giocattoli – Sidermec, 2:11

6 OLIVEIRA Nelson, Movistar Team, 2:27

7 MARTIN Guillaume, Cofidis, Solutions Crédits, 2:28

8 PAREDES César Nicolás, Team Medellin, 2:36

9 MANNION Gavin, Rally Cycling, 2:53

10 DOTTI Juan Pablo, Sindicato Empleados Públicos of San Juan, 3:0

 

Πηγή: mbike.gr

O Remco Evenepoel νικητής της 38ης Vuelta a San Juan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.