B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!

Η νέα χρονιά είναι προ των θυρών, τα όνειρά μας για ταξίδια και οι στόχοι μας για το 2020 στροβιλίζονται σχεδόν μπροστά στα μάτια μας, όχι μόνο μέσα στο μυαλό μας. Έρχεται, όμως, η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε, να καταλήξουμε και να δηλώσουμε «παρών» σε νέες προκλήσεις.

Και υπάρχουν κάποια ονειρικά events για ποδήλατο δρόμου, ΜΤΒ αλλά και τρίαθλο, γεμάτα περιπέτεια και όρεξη για ταξίδι, από εκείνα που δεν θα πίστευες ποτέ πως θα μπορούσες να πάρεις μέρος, αλλά… όλα είναι μια απόφαση, κάτι παλιό αφήνεις, κάτι καινούριο σε συναρπάζει και το εντάσσεις στην δική σου πραγματικότητα, κάτι που θα σε τραβήξει από την καθημερινότητα και θα σου δώσει στόχο να αγωνιστείς και να κατακτήσεις!

Ας δούμε τα πιο σημαντικά από τα Top Cycling Events 2020:

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!Ποδήλατο στη μαγική Αφρική

ΑΦΡΙΚΗ

Στη Ζάμπια! World Bicycle Relief Zambia 2020

Είσαι από εκείνους που αγαπούν να συνδυάζουν την άθληση με ένα καλό και ευγενή σκοπό; Τότε το World Bicycle Relief Zambia 2020 challenge είναι για σένα και είναι σίγουρα ένα από τα Top Cycling Events 2020!
Μέσα στον Μάιο και για πάνω από μια βδομάδα, μια διαδρομή 490 χιλιομέτρων για ΜΤΒ, με χωμάτινα και ασφάλτινα κομμάτια, θα σε ταξιδέψει μέσα από τα ομορφότερα τοπία της Ζάμπια, προς έναν θεαματικότατο τερματισμό, στα πόδια του μεγαλύτερου καταρράκτη στον κόσμο, του καταρράκτη της Βικτώρια! Νιώσε πώς είναι να ποδηλατείς πλάι σε πελώριες λίμνες και απέραντους υδροβιότοπους και να σου κόβεται η ανάσα στη θέα του ηλιοβασιλέματος στην Αφρική… και όλα αυτά, εν μέσω μιας ζωντανής πολιτιστικής κληρονομιάς τόσο διαφορετικής από τη δική μας.

Όλα τα έσοδα από το challenge διοχετεύονται στον φιλανθρωπικό οργανισμό World Bicycle Relief, που επικεντρώνει τη δράση του στην κινητοποίηση των ανθρώπων στις αναπτυσσόμενες χώρες του πλανήτη να χρησιμοποιούν το ποδήλατο και να ασχολούνται ενεργά με την ποδηλασία!

https://www.dream-challenges.com/challenges/world-bicycle-relief-zambia-2020/

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!Granfondo Campagnolo Roma

ΕΥΡΩΠΗ

Στη Ρώμη! Granfondo Campagnolo Roma

Καλοκαίρι, Ρώμη, δρόμοι κλειστοί για να υποδεχτούν ένα μεγάλο ποδηλατικό event, 120 χιλιομέτρων με 2.000 υψομετρικά, το Granfondo Campagnolo Roma, που ξεκινά με την αυγούλα έξω από το γιγάντιο Φλάβειο Αμφιθέατρο, γνωστό ευρέως ως Κολοσσαίο της Ρώμης!

Η διαδρομή στη συνέχεια κατευθύνεται νοτιοανατολικά της Ρώμης, και ανεβαίνει το ηφαιστιογενές έδαφος των υπέροχων μικρών χωριών που είναι γνωστά ως Castelli Romani, και επιστρέφει στη Ρώμη μέσω των μεγαλόπρεπων λουτρών του Καρακάλλα, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα λουτρών στην Αρχαία Ρώμη.

Παράλληλες εκδηλώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί το Granfondo Campagnolo Roma, περιλαμβάνουν μια διαδρομή μη-ανταγωνιστικού χαρακτήρα 60χλμ, το  Mediofondo, που θα κατευθυνθεί προς τη λίμνη Albano, μια διαδρομή 25χλμ ιδανική και για οικογένειες, που τιτλοφορείται Roma2Bike, και την Pedalata Storica, που απευθύνεται σε ποδηλάτες με ενδυμασία vintage πάνω σε ποδήλατα που χρονολογούνται πριν το 1987.

https://www.granfondoroma.com/en/

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!Epic Israel

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Στο Ισραήλ! Epic Israel

Το Migdal Epic Israel είναι ένας εντυπωσιακός, πλήρως υποστηριζόμενος αγώνας ΜΤΒ που διαρκεί 4 μέρες και διεξάγεται κάθε Οκτώβρη στο Ισραήλ.

Παρόλο που είναι αγώνας πιστοποιημένος από την Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας (UCI), έχει και μαζικό χαρακτήρα και δέχεται συμμετοχές ερασιτεχνών ποδηλατών σε ζευγάρια: έτσι, έχει κανείς την ευκαιρία να ποδηλατήσει δίπλα – δίπλα με  with the pro’s over stages ranging from 75 to 110km, διασχίζοντας ένα απαιτητικό αλλά και μοναδικής ομορφιάς τερέν, όπως αυτό του Ισραήλ.
Παρέχεται δυνατότητα διαμονής σε ξενοδοχείο ή σε κατασκήνωση σε ένα κεντρικό χωριό διαμορφωμένο για τον αγώνα, παρέχονται γεύματα και σνακς πριν, μετά, ακόμη και κατά τη διάρκεια κάθε φάσης του αγώνα.

https://www.epicisrael.org

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!VALLETTA, MALTA – OCTOBER 20, 2019: Age Group Aquathlon
(Photo by That Camera Man/Superleague Triathlon)

ΑΣΙΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΑΜΕΡΙΚΗ κι ακόμη παραπέρα…

Super League Triathlon – Age Group Racing

Με δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικούς προορισμούς το 2020, ανάμεσά τους η Σιγκαπούρη, η Μάλτα και το Τζέρσεϋ, γιατί να μην αδράξει κανείς την ευκαιρία να οργανώσει τις διακοπές του με βάση ένα αθλητικό γεγονός όπως αυτό που προσφέρει το Super League Triathlon;

Πρόκειται για έναν συνδυασμό τριάθλων, aquathlons και αγώνων τρεξίματος για διασκέδαση που προορίζονται για κάθε ηλικία και κάθε επίπεδο, σε κάθε έναν από τους 5 προορισμούς που θα επιλέξει κανείς, και, επιπλέον, δίνοντας στους συμμετέχοντες την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους μεγαλύτερους τριαθλητές του κόσμου να αγωνίζονται την ίδια μέρα και στον ίδιο αγώνα μαζί τους!

Ακολουθήστε το Super League Triathlon μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ή εγγραφείτε στο newsletter για να είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής.

https://superleaguetriathlon.com/

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!Maratona dles Dolomites

ΕΥΡΩΠΗ

Στους Δολομίτες! Maratona dles Dolomites

Το Maratona dles Dolomites – Enel είναι πια διάσημο! Ένα πανέμορφο ολοήμερο Granfondo που διεξάγεται κάθε Ιούλιο στη βορειοανατολική Ιταλία, ανάμεσα σε μοναδικά εντυπωσιακά τοπία, κλειστούς δρόμους και είναι πλήρως υποστηριζόμενο.

Ο κύριος αγώνας 138χλμ με 4.000 υψομετρικά αναρριχάται σε 7 ορεινά περάσματα μέσα από την οροσειρά των Δολομιτών στις Άλπεις. Παράλληλα, διεξάγεται και ένας αγώνας 106χλμ με 3.000 υψομετρικά, και ένας 55χιλιομέτρων που τιτλοφορείται Sellaronda, και οι τρεις στο μαγευτικό αλπικό τοπίο της Alta Badia.

Η 34η έκδοση του αγώνα, έχει ως θέμα την Τέχνη( ‘Ert’ στην τοπική διάλεκτο), γεγονός που υποδηλώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πακέτα διαμονής που ξεκινούν από καταλύματα 4 αστέρων και ανταποδοτικά πακέτα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

https://www.maratona.it/en/

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!

World Bicycle Relief: Το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης των παιδιών στο σχολείο

ΑΦΡΙΚΗ

Ο κόσμος όλος στα πετάλια σου!

Pinarello Prince World Tour

Θα ήθελες να συμμετέχεις σε ένα μοναδικά ανταποδοτικό challenge μέσα στο 2020; 

Ένωσε τις δυνάμεις σου με την παγκόσμια digital κοινότητα των ποδηλατών που βοηθούν στη συγκέντρωση κεφαλαίων υπέρ του οργανισμού World Bicycle Relief, χάρη στην Pinarello.

Δημιούργησε τη δική ομάδα ή μπες σε μια ήδη υπάρχουσα στο δίκτυο του Pinarello Prince World Tour. Αν η ομάδα σου διανύσει 40.000χλμ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, οι πεταλιές σας θα γίνουν ποδήλατα Buffalo που θα δοθούν στην World Bicycle Relief προς διανομή, βοηθώντας να μεταμορφωθούν κυριολεκτικά ολόκληρες κοινότητες που βρίσκονται σε ένδεια.

Όσο περισσότερα χιλιόμετρα ποδηλατηθούν, τόσο περισσότερα ποδήλατα Buffalo θα διατεθούν. Μπες κι εσύ στο challenge, εύκολα μέσω Strava ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας χρησιμοποιείς, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι, και συνείσφερε κι εσύ με τα χιλιόμετρά σου σε έναν ευγενή σκοπό!

https://www.pinarellopwt.com/en

 

Πηγή: mbike.gr

Οι κορυφαίες ποδηλατικές προκλήσεις για το 2020!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.