B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Μοναδική προσφορά σε ποδήλατα ισορροπίας από τη Bike Expert

Όλα τα παιδιά, ηλικίας 3 – 5 χρονών, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα MTB Γέρακας 2019 Vol.2”  που θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου 2019 θα επωφεληθούν της προσφοράς που θα κάνει η Bike Expert σε συνεργασία με την Αφοι Ζελβεγιαν Ο.Ε. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα ισορροπίας “Style” με αρχική τιμή 80,00€ θα τα πάρετε στην προνομιακή τιμή των 57,00€.

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα παρακάτω:

Μοναδική προσφορά σε ποδήλατα ισορροπίας από τη Bike Expert

Ξεκινώντας σε ένα ποδήλατο ισορροπίας τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες ισορροπίας χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πετάλι. Η ισορροπία και το πετάλι είναι δύο εντολές που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, έτσι το να τα μαθαίνει ένα ένα το παιδί το κάνει πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Μοναδική προσφορά σε ποδήλατα ισορροπίας από τη Bike Expert

Μαθαίνουν πρώτα να ελέγχουν το σώμα τους και μετά το ποδήλατο.

Νιώθουν ασφάλεια κατακτώντας την ισορροπία τους και γίνονται πιο δυνατά. Η σκέψη και μόνο ότι καταφέρνουν κάτι που στην αρχή μοιάζει δύσκολο τα κάνει να γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Ένα ποδήλατο ισορροπίας δεν μαθαίνει στο παιδί μόνο να ισορροπεί. Είναι σχεδιασμένο να προτρέπει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα χέρια τους, να σηκώνουν τα πόδια τους όταν κινούνται και με αυτό τον τρόπο δυναμώνουν οι μυς τους, βελτιώνονται, συντονίζονται οι κινητικές τους δεξιότητες και γίνονται πιο ευκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στο site mtbxpert.gr

Καθώς και την  δήλωση συμμετοχής πατώντας εδώ

 

Μοναδική προσφορά σε ποδήλατα ισορροπίας από τη Bike Expert

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.