B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο αγώνες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) την Κυριακή έλαβε μέρος  στον αγώνα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 23.7.2018” με δύο αθλητές,  τους ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ) και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ (ΜΑΣΤΕΡΣ Β).

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας με την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, διοργάνωσε τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου Criterium με την ονομασία «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 23.7.2018», στην μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών μας κατά την διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή Μάτι – Ν. Βουτσά Ανατολικής Αττικής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα. Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη στις κατηγορίες Μάστερς – Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Μίνι (Μεγάλα και Μικρά) – ΟΡΕΝ σε ηλικιακά γκρουπ

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο αγώνες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Στον αγώνα της Δευτέρας «34η Ανάβαση Υμηττού – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ» από το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. συμμετείχε ο ΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΠΑΙΔΑΣ).

Ο Π.Σ Νίκαιας «ΚΡΟΝΟΣ» διοργανώνει με την συνεργασία του Π.Ε.Σ. ΑΘΗΝΩΝ «ΑΣΤΕΡΑΣ» τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου της «κλασσικής» Ανάβασης Υμηττού με μαζική εκκίνηση. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου 2019, και ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του εκλιπόντος παράγοντα της ποδηλασίας Ανδρέα Πολυχρόνη. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα και δίνει βαθμολογία για τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Μάστερς, Γυναικών και Κορασίδων. Παράλληλα διεξήχθησαν και αγώνες OΠΕΝ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ/ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Απόσταση αγώνα 10,6χλμ. από την διασταύρωση οδών Κατεχάκη και Εθν. Αντιστάσεως (είσοδος Καισαριανής) ως εκκίνηση μέχρι την κορυφή Υμηττού (τερματισμός).

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο αγώνες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.