B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

58η Ανάβαση Πάρνηθας: ‘Ενας ποδηλατικός αγώνας – ορόσημο!

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής με την συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας του στην Ελληνική ποδηλασία προκηρύσσει στις 20 Οκτωβρίου 2019 τον προγραμματισμένο αγώνα δρόμου με την ονομασία 58η Ανάβαση Πάρνηθας «Κώστας Μητσάκης».

58η Ανάβαση Πάρνηθας: ‘Ενας ποδηλατικός αγώνας – ορόσημο!

Η Πάρνηθα προσέλκυσε από πολύ παλιά τους ποδηλάτες ειδικά μετά την κατασκευή του δρόμου από το Μετόχι έως το Σανατόριο. Η πρώτη οργανωμένη δράση ήταν το πλαίσιο της Ανάβασης Πάρνηθας, μια μαζική εκδήλωση που ξεκίνησε το 1938. Η Ανάβαση Πάρνηθας είναι πλέον αγώνας – θεσμός  στην ελληνική ποδηλασία και το 2011 γιόρτασε την 50η διοργάνωση της από το σύλλογο ποδηλατιστών Αθηνών «Ερμής».

Αγώνισμα ανάβασης 17,200 μέτρων σε δημόσια οδό.

Στις εξής κατηγορίες: Ανδρών –Εφήβων- Γυναικών – Παίδων και Μάστερ (με δελτία Ε.Ο.Π.).

Διαδρομή: Εκκίνηση από Λ. Καραμανλή & Δεκελείας με κατεύθυνση προς Πάρνηθα, οδός Πάρνηθας, τελεφερίκ, Μετόχι, δασικό φυλάκιο, συνέχεια προς την κορυφή της Πάρνηθας και τερματισμός 100 μέτρα πριν τη διασταύρωση των εγκαταστάσεων του ΣΕΓΑΣ.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο facebook στο event  “58η Ανάβαση Πάρνηθας Κώστας Μητσάκης”

 

58η Ανάβαση Πάρνηθας: ‘Ενας ποδηλατικός αγώνας – ορόσημο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.