B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Lesvos Ride MTB Grand Prix 2019

Μετά από μια μικρή περιπέτεια, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του κυπέλλου Ποδηλασίας Λέσβου «Lesvos Ride MTB Grand Prix 2019», με τους αγώνες να ξεκινούν από το χωριό της Στύψης και όχι από τον Πολιχνίτο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Lesvos Ride MTB Grand Prix 2019

Κατόπιν λοιπόν της αναβολής του ποδηλατικού αγώνα Πολιχνίτου, ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Στύψης και οι κάτοικοι του χωριού αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν τον πρώτο ποδηλατικό αγώνα του κυπέλλου Λέσβου «LESVOS RIDE GRAND PRIX MTB 2019» το Σάββατο 3 Αυγούστου και με ώρα εκκίνησης στις 18:00.

Η Στύψη, χτισμένη στις πλαγιές της καλντέρας του Λεπέτυμνου προσφέρει μοναδική διαδρομή ανάμεσα στα στενά δρομάκια και τις ανθοστόλιστες αυλές. Οι έντονες κλίσεις και τα σκαλοπάτια θα προκαλέσουν τους λάτρεις του ΜΤΒ σε έναν κυκλικό αγώνα 1 ώρας και ενός γύρου.

Το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ θα είναι, όπως πάντα, δίπλα στους αγώνες και θα αγκαλιάσει την εκδήλωση προάγοντας τον γεωλογικό πλούτο του νησιού μέσα από τα αθλητικά δρώμενα.

Όσοι είχαν κάνει εγγραφή για τον αναβληθέντα αγώνα του Πολιχνίτου δεν χρειάζεται να κάνουν νέα εγγραφή, καθώς οι εγγραφές μεταφέρθηκαν αυτόματα στον αγώνα της Στύψης.

Σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα, στις 18 Αυγούστου, στις 11:00 το πρωί, στο Σκαλοχώρι, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας μικρής διαδρομής, μέσα στα γραφικά στενάκια του χωριού.

Το πρωτάθλημα θα ρίξει αυλαία στην Ερεσό, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου σε μια δύσκολη διαδρομή, με μεγάλο ενδιαφέρον και που θα κρίνει τον νικητή, σε μια διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία, με τον ποδηλατικό αθλητισμό να ανθίζει στην Λέσβο και να κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο.

 

Πηγή: https://nealesvou.gr

Lesvos Ride MTB Grand Prix 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.