B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Tour de France: Δεύτερη νίκη για τον Ewan στο 16ο στάδιο στο Nimes

Ο Caleb Ewan (Lotto Soudal) ήρθε από πίσω για να πάρει τη δεύτερη σε στάδιο  νίκη του 2019 Tour de France, νικώντας τον Elia Viviani (Deceuninck-QuickStep) και τον Dylan Groenewegen (Jumbo-Visma) σε ένα σπριντ υψηλής ταχύτητας στο Nîmes.

Tour de France: Δεύτερη νίκη για τον Ewan στο 16ο στάδιο στο Nimes

Η Deceuninck-QuickStep πήρε τον έλεγχο του σπριντ στα τελευταία 500 μέτρα λίγο πριν από μια αργή κυκλική διασταύρωση, δίνοντας  στον Viviani  μια καθαρή πορεία προς τη γραμμή. Ο Ewan ήταν πιο πίσω, αλλά δεν ανησυχούσε και ήταν σίγουρος για την σπριντ του ικανότητά . Επέλεξε να ξεκινήσει το σπριντ νωρίς, προβλέποντας ότι οι Groenewegen και Alexander Kristoff (UAE Team Emirates) θα έρθουν μαζί με την Viviani. Ο Ιταλός είχε την καλύτερη γραμμή κατά μήκος των φραγμών, αλλά ο Ewan είχε μεγαλύτερη ταχύτητα στο aero tuck  του και κατέβηκε στο μέσο του δρόμου για να κερδίσει κατά το μισό ένα μήκος ποδηλάτου.

Ο Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep) απήλαυσε μια σχετικά ήρεμη αλλά ζεστή μέρα στο γαλλικό καουτσούκ, όπου οι θερμοκρασίες ανέβηκαν στους 38 ° C. Τελείωσε με ασφάλεια στην peloton στην 20η θέση και διατήρησε την κίτρινη φανέλα του πρωτοπόρου του αγώνα. Ο Geraint Thomas (Team Ineos) και ο Jakob Fuglsang (Astana) δεν ήταν τόσο τυχεροί. Ο Ουαλός κατέρρευσε στο μέσο του σταδίου, υπέφερε από ένα αιματηρό γόνατο μετά την εμπλοκή των εργαλείων του, ενώ ο Dane κατέβηκε αργότερα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Tour de France.

“Τα τελευταία χιλιόμετρα φοβήθηκα να συντριβώ”, παραδέχθηκε ο Alaphilippe. “Υπήρχαν πολλά ατυχήματα και ποτέ δεν θέλω να συντρίβομαι, αλλά ειδικά όταν είσαι ο πρωτοπόρος του αγώνα. Προσπάθησα να προσέχω σε  όλες τις γωνίες. Τελικά δεν κερδίσαμε με τον Elia αλλά ήταν μια καλή μέρα.”

 

Πηγή: cyclingnews.com

Tour de France: Δεύτερη νίκη για τον Ewan στο 16ο στάδιο στο Nimes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.