B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

O Van Aert απολαμβάνει ονειρικό ξεκίνημα στο Tour de France

 Ο καλύτερος νεαρός αναβάτης είναι  δεύτερος από τον Peter Sagan στο Colmar

O Van Aert απολαμβάνει  ονειρικό ξεκίνημα στο Tour de FranceΟ Woun Van Aert (Jumbo-Visma) στη νεανική φανέλα του αναβάτη στο Γύρο της Γαλλίας

Jumbo-Visma απολαύσανε ένα ονειρικό ξεκίνημα στο Tour de France, κερδίζοντας τις δύο πρώτες φάσεις στις Βρυξέλλες και κρατώντας την κίτρινη φανέλα για δύο στάδια. Το Στάδιο 5 τους είδε να πλησιάζουν στο να τα κάνουν τρία, καθώς ο πολυπειθαρχημένος ιδιοφυής Wout Van Aert κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο ποντάρισμα των μικρών παικτών στο Colmar.

Ο ηγέτης της νεανικής κατάταξης νίκησε με τη σειρά του τα μεγάλα ονόματα όπως τον Greg Van Avermaet (CCC Team), τον πρωταθλητή Ευρώπης Matteo Trentin (Mitchelton-Scott) και τον Michael Matthews (Team Sunweb) στη γραμμή, αλλά ο με την πράσινη φανέλα  Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) αποδείχτηκε πολύ γρήγορος  για να τον προφτάσει.

“Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Van Aert σε ένα συγκρότημα δημοσιογράφων μετά το φινίρισμα. “Θα ήθελα πραγματικά να πάρω ένα μάθημα από τον Mike [Teunissen, ο οποίος νίκησε τον Sagan στο στάδιο 1].” Ο Sagan έσπευσε λίγο πιο δυνατά από μένα “.

Πηγή: cyclingnews.com

O Van Aert απολαμβάνει  ονειρικό ξεκίνημα στο Tour de France

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.