B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Chris Froome: Νιώθω σαν ένα διαφορετικό άτομο στο Criterium du Dauphine

Ο αρχηγός της ομάδας Ineos προετοιμάζεται για το Tour de France

Chris Froome: Νιώθω σαν ένα διαφορετικό άτομο στο Criterium du DauphineO Chris Froome (ομάδα Ineos) πριν από το στάδιο του Criterium du Dauphine

Πριν από δώδεκα μήνες ο Chris Froome (Team Ineos) είχε μόλις κάνει μια θαυματουργή επιστροφή για να κερδίσει το 2018 Giro d’Italia. Ωστόσο, η προσπάθεια να αγωνιστεί τρεις εβδομάδες στην Ιταλία τελικά του προκάλεσε ζημιά και όταν ήρθε  το Tour de France δεν μπόρεσε να προσθέσει νίκη στους τέσσερις τίτλους του, φτάνοντας τελικά τρίτος στο Παρίσι.

Φέτος το φαβορί του Tour de France βρίσκεται σε διαφορετικό χώρο – τόσο σωματικά όσο και ψυχικά – καθώς προετοιμάζεται για τον Ιούλιο για το Critérium du Dauphiné. Πιο φρέσκα πόδια και μη αναμενόμενη πίεση από την υπόθεση Salbutamol που τον έδιωξε στη συσσώρευση στο περσινό Τουρνουά, ο 34χρονος  παραταγμένος στην αρχή του πρώτου σταδίου του Aurillac έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Froome είναι τριπλός νικητής του Critérium du Dauphiné, αλλά η επιτυχία σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι απαραιτήτως προϋπόθεση για τη νίκη του Tour. Το 2017, ήταν στα καλύτερα του και τερμάτισε τέταρτος συνολικά στο Dauphiné προτού σφραγίσει μια νίκη του Tour μερικές εβδομάδες αργότερα. Βρίσκεται σε παρόμοια θέση αυτή τη φορά, χωρίς νίκη σε αυτό το σημείο της εξόρμησης, αλλά με το Tour de France να αποτελεί τον μόνο αγώνα που πραγματικά έχει σημασία.

Πηγή: cyclingnews.com

Chris Froome: Νιώθω σαν ένα διαφορετικό άτομο στο Criterium du Dauphine

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.