B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

To 1o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της UCI για e-MTB είναι γεγονός!

 

 Μπορεί κάποιοι να τα χλευάζετε, μπορεί κάποιοι αν μην μπορείτε να τα ‘αποδεχτείτε’ στο βουνό, η αλήθεια είναι πως ύστερα από τις πωλήσεις όπου έχουν κατακτήσει την αγορά (έξω, όχι εδώ), πλέον τα e-MTB’s θα βγάζουν και Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

To 1o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της UCI για e-MTB είναι γεγονός!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε πως στις 28 Αυγούστου, την εναρκτήρια ημέρα του αγώνα στο Mont Saint Anne, στον Καναδά θα διεξαχθεί αγώνας με ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού, ακριβώς μετά το Cross Country team relay, που παραδοσιακά ανοίγει τους αγώνες. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως τα e-MTB έχουν εναρμονιστεί με τους κανονισμούς της και επομένως είναι εφικτή η ένταξή τους στον ετήσιο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες που θα γίνουν φέτος θα είναι δύο, ο ανδρικός και ο γυναικείος, σε μια λούπα 7,3 χλμ για μια διάρκεια περίπου 1.30-2 ώρες. Οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές άνω των 19 ετών οι οποίοι θα επιλεχθούν από την Ομοσπονδία τους. Τα ποδήλατα μπορούν να έχουν maximum 250 watts και δίνουν υποβοήθηση μόνο ως τα 25km/h.

Πως σας φαίνεται αυτή η κανοτομία της UCI; Θα δείτε τον αγώνα με το ίδιο ενδιαφέρον που θα δείτε και τους υπόλοιπους αγώνες του event ή δεν σας απασχολούν καθόλου τα ηλεκτρικά ποδήλατα;

 

 

Πηγή: sela.gr

 

To 1o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της UCI για e-MTB είναι γεγονός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.