B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

To “Master Bike MTB Open Race Chalkida” επιστρέφει

Η σειρά αγώνων Master Bike MTB Open Race Chalkida επιστρέφει  στις 31/03/2019 με τον 10ο αγώνα να υπόσχεται μια ευχάριστη νέα διαδρομή!

To “Master Bike MTB Open Race Chalkida” επιστρέφει

Πρόκειται για Open αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνεται από το Masterbike Kiosses με την συνεργασία του Νέο Ποδηλατικό Όμιλο Χαλκίδας και την υποστήριξη της ΔΟΑΠΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Ο  αγώνας  θα αποτελείται και φέτος από δύο διαδρομές,  που περιλαμβάνουν όλους τους τύπους εδάφους, μαλακό χώμα, πατημένους χωματόδρομους, μονοπάτια και το πολύ όμορφο τελείωμα για το κοινό.

Η εκκίνηση είναι στην γνωστή περιοχή των παλιών Ιταλικών Ορυχείων στο Λευκό Αφρατίου, η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 08:30 έως 10:30 το πρωί της Κυριακής για την παραλαβή των αριθμών και την πληρωμή της συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των 15€ .

  • Πρέπει να επισημάνουμε πως όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον αγώνα πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση υγείας από γιατρό ή να έχουν εξεταστεί πρόσφατα (Καρδιολόγο, παθολόγο ή παιδίατρο

To “Master Bike MTB Open Race Chalkida” επιστρέφει

Στην FUN μικρή διαδρομή έχουμε τρεις κατηγορίες :

  1. Κατηγορία Ανδρών
  2. Κατηγορία Γυναικών
  3. Κατηγορία παίδων έως 17 ετών .

Στην μεγάλη διαδρομή

  • Α1 Έως 29 ετών
  • Α2 30-39 ετών
  • Α3 40-49 ετών
  • Α4 50+ ετών
  • Γ γυναικών
  • Ε ηλεκτρικών ποδηλάτων

Για να μετρήσει μία κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον έξι συμμετοχές διαφορετικά ενσωματώνετε στην προηγούμενη κατηγορία. Μπορούν να συμμετέχουν όποιοι θέλουν στην Fun κατηγορία αλλά δεν θα βραβευτούν αθλητές που έχουν δελτίο η γενικά μεγάλη εμπειρία αγώνων. Στόχος της διοργάνωσης είναι η κατηγορία να είναι για νέα παιδιά , ανθρώπους που τώρα ξεκινούν στο βουνό η δεν έχουν τον χρόνο για περισσότερη προπόνηση.

Φυσικά θα υπάρχουν κύπελλα μετάλλια αλλά και σαμπάνιες στον τερματισμό.

Οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα του αγώνα masterbike.gr μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 29/03/2019 , επίσης καλά θα ήταν οι αθλητές να έχουν κατεβάσει και υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για να μην υπάρξει καθυστέρηση το πρωί, ενώ για τους ανήλικους χρειάζεται υπογραφή κηδεμόνα στην γραμματεία πριν την εκκίνηση. Το πρωί του αγώνα θα γίνονται ελάχιστες εγγραφές.

To “Master Bike MTB Open Race Chalkida” επιστρέφει

Ακολουθεί σύνδεσμος για πληροφορίες για την πρόσβαση στον αγώνα.

https://www.google.gr/maps/dir//38.4694686,23.6988264/@38.4690774,23.6991088,345m/data=!3m1!1e3

Ο οργανωτής μπορεί να αλλάξει την διαδρομή ή τη διάρκεια εάν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και για την φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο http://www.masterbike.gr

 

Πηγή: cycle365.gr

 

To “Master Bike MTB Open Race Chalkida” επιστρέφει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.