B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Το πρωτοποριακό concept SCOTT SK-eRIDE

SK-eRIDE: Μια διαφορετική προσέγγιση από την SCOTT στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνδυαστούν το ποδήλατο με το σκι.

Το πρωτοποριακό concept SCOTT SK-eRIDEΜε το concept SK-eRIDE, η ελβετική εταιρεία προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο εξερεύνησης των βουνών, κατά κύριο λόγο τον Άλπεων. Ουσιαστικά το ποδήλατο προορίζεται για αθλητές οι οποίοι κατοικούν σε χιονισμένο τοπίο και θέλουν να συνδυάσουν το σκι με το ποδήλατο ανακαλύπτοντας διαδρομές στις οποίες δεν θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση με το αυτοκίνητο όταν τα περάσματα είναι κλειστά και το χιόνι πολύ υψηλό.

Βάση του project αποτελεί το εξαιρετικά ικανό e-bike Scott Axis eRide EVO το όποιο είχαμε την ευκαιρία να δoκιμάσουμε στις αυστριακές Άλπεις με τις καλύτερες των εντυπώσεων!

Το πρωτοποριακό concept SCOTT SK-eRIDEΤο ποδήλατο έχει τροποποιηθεί κατάλληλα με την προσθήκη ειδικών βάσεων ώστε να μπορεί να υποδεχθεί με ευκολία, ασφάλεια και χωρίς να επηρεάζεται η οδηγική συμπεριφορά, τον απαραίτητο εξοπλισμό του σκι.

Το πρωτοποριακό concept SCOTT SK-eRIDE

Όλα τα αξεσουάρ τοποθετούνται πολύ εύκολα στις ειδικές βάσεις ούτως ώστε ο αναβάτης να μπορεί να τα αφαιρέσει και να τα επανατοποθετήσει χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τα γάντια σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Στο παρακάτω βίντεο περιγράφονται αναλυτικά οι δυνατότητες του ποδηλάτου. Απολαύστε το!

 

 

Πηγή: mbike.gr

 

Το πρωτοποριακό concept SCOTT SK-eRIDE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.