B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!

Την Κυριακή 21/10/2018 ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακας (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) έδωσε το παρόν σε δύο μεγάλους αγώνες ορεινής ποδηλασίας σε δύο διαφορετικές περιοχές.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!

Αρχικά, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. βρέθηκε στη Βυτίνα με τις μεγάλες κατηγορίες να αγωνίζονται στον “Άθλο Μαινάλου 2018 (run + bike)”. Στον αγώνα υπήρχε πολύς κόσμος και ο καιρός ευτυχώς ήταν ευνοϊκός για τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους. Ένα μεγάλο μπράβο χρειάζεται να πούμε στους Δημητρόπουλο Βαγγέλη για την 4η θέση, Ταμπαρόπουλο Αριστοτέλη για την 6η θέση και Στάθη Λύτρα για την 5η θέση που κατέκτησαν στις κατηγορίες τους, καθώς επίσης και συγχαρητήρια στους υπόλοιπους για τις θέσεις που κέρδισαν και εκείνοι με τη σειρά τους. Παρακάτω βρίσκεται ο πίνακας με τους συμμετέχοντες στον “Άθλο Μαινάλου 2018 (run + bike)” του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.:

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!

ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΛΕΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΒΡΑΧΑΜΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!

Επιπλέον, ο “RAFINA Attika MTB” ήταν ο δεύτερος αγώνας που παρευρέθηκε ο  ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. όπου πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί και open αγώνες στο Πάρκο Οχυρό Ραφήνας. Παρακάτω είναι ο πίνακας με τους συμμετέχοντες του συλλόγου οι οποίοι αγωνίστηκαν για τις κατηγορίες Παμπαίδες και Παίδες:

ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠαμπαίδας
ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΠαμπαίδας
ΔΗΜΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣΠαμπαίδας
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠαμπαίδας
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠαμπαίδας
ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΡΑΪΚΟΠαμπαίδας
ΧΑΤΖΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΙΟΥΣΠαμπαίδας
ΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΠαίδας
ΓΚΕΚΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣΠαίδας

 

Ο καιρός ήταν ευχάριστος, τα παιδιά διασκέδασαν με τη διαδρομή του “RAFINA Attika MTB” και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τις καλές θέσεις που κατάφεραν να φέρουν. Τέλος, όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ποδηλατικής σκηνής οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για τον τριήμερο αγώνα της Alter Bike Tours.

 

 

 

 

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. σε δύο μέτωπα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.