B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δέκα Κύπριοι ποδηλάτες στον τελικό του UCI Gran Fondo στην Ιταλία

Με τη συμμετοχή δέκα Κυπρίων αθλητών διεξήχθη ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος UCI Gran Fondo, ενός πρωταθλήματος που απευθύνεται σε ερασιτέχνες ποδηλάτες και επισκέπτεται και την Κύπρο κάθε Μάρτιο.

Δέκα Κύπριοι ποδηλάτες στον τελικό του UCI Gran Fondo στην Ιταλία

Όπως αναφέρει Δελτίο Τύπου, ο φετινός τελικός έλαβε χώρα στο Βαρέζε της Ιταλίας από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, με δέκα Κύπριους ποδηλάτες να λαμβάνουν μέρος, οι οποίοι προκρίθηκαν στα τελικά του Βαρέζε μέσω του UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πάφο.

Μαζί με τους Κύπριους αθλητές αγωνίστηκαν 40 ακόμη ποδηλάτες, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους από τον αγώνα της Κύπρου.

H κυπριακή αποστολή αποτελείτο από τους Μιχάλη Θεοχάρους, Ευστράτιο Ευστρατίου, Αγησίλαο Αγησιλάου, Κωνσταντίνο Αντωνίου, Πολύβιο Γρηγοριάδη, Ανδρέα Νεοφύτου, Μάριο Λεωνίδου, Τάσο Αναστασίου, Ελένη Ταντή και Αλέξανδρο Κέστα. Οι αθλητές εκπροσώπησαν ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ποδηλατικό Ομιλο Πάφου και Ανόρθωση.

Από τους Κύπριους αθλητές, στην πιο ψηλή θέση στον αγώνα των 130χλμ τερμάτισε ο Μιχάλης Θεοχάρους, στο Νο719 της γενικής κατάταξης. Μια θέση πιο κάτω ήταν ο Ευστράτιος Ευστρατίου.

Ο αγώνας ήταν χωρισμένος σε δύο μέρη, σε ατομική χρονομέτρηση και στον αγώνα αντοχής. Στο πρώτο μέρος συμμετείχαν δύο Κύπριοι, οι Κωνσταντίνος Αντωνίου και Ευστράτιος Ευστρατίου. Ο Αντωνίου τερμάτισε 28ος στην ηλικιακή κατηγορία Men 35-39 και ο Ευστρατίου 31ος στην Men 40-44.

Ανάμεσα στους ποδηλάτες που προκρίθηκαν από το UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen ήταν και ο γιος του αείμνηστου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Ίαν Μουρς. Ο Ρίτσι Μουρς αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και τερμάτισε στην 309η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Πηγή: typos.com.cy

 

 

 

 

 

Δέκα Κύπριοι ποδηλάτες στον τελικό του UCI Gran Fondo στην Ιταλία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.