B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ TRAIL NIGHT ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Σε ακόμα έναν αγώνα έδωσε το παρόν ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.), και πιο συγκεκριμένα στο Poikilo Night Trail που πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο όρος Ποίκιλο Αττικής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα αυτού, αλλά την ίδια στιγμή και αυτό που κινεί το ενδιαφέρον, είναι η διεξαγωγή του κατά τις νυχτερινές ώρες.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ TRAIL NIGHT ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Μία τέτοια ποδηλατική πρόκληση δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ., ο οποίος έδωσε το παρόν στον αγώνα με δύο συμμετοχές, αυτές του Στάθη Λύτρα και της Στέλλας Τσομπανόγλου. Ο πρώτος κατάφερε και κέρδισε την 16η θέση ανάμεσα σε 52 συμμτέχοντες, πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση με χρόνο μία ώρα και 35 λεπτά. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, ο Στάθης Λύτρας είναι ένας αθλητής που έχει ξεπεράσει τα 60 χρόνια, γεγονός που κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το επίτευγμά του!

Η Στέλλα Τσομπανόγλου από την άλλη σε έναν αγώνα με δύο συμμετοχές για την κατηγορία των γυναικών, αντιμετώπισε τεχνικές δυσκολίες οι οποίες σε συνδυασμό με τη μειωμένη ορατότητα ανέβασαν το βαθμό δυσκολίας του έργου της. Δεν τα παράτησε όμως και με υπομονή και αγωνιστικό πνεύμα έκανε ένα καλό αγώνα και κατέκτησε τη 2η θέση για την κατηγορία της.

Και οι δύο αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας την αγάπη τους για την ποδηλασία και τον αθλητισμό γενικότερα.

 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ TRAIL NIGHT ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.