B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Grmay κερδίζει το πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης της Αιθιοπίας

Ο Αιθίοπας περιμένει την τρίτη εκκίνηση του Tour de France ως μέρος της ομάδας της Trek-Segafredo.

Ο Grmay κερδίζει το πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης της Αιθιοπίας

Ο Tsgabu Grmay, της Trek-Segafredo, κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης της Αιθιοπίας τη Δευτέρα, και μπορεί να ισχυριστεί ότι θα συμπεριληφθεί στην ομάδα, που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, για το Tour de France.

Κέρδισε τον πλησιέστερο αντίπαλό του, Redwan Ebrahim, κατά 2:19 σε διαδρομή πάνω από 49,5 χλμ. γύρω από το Mekele, με τον Temesgen Buru κατά 14 δευτερόλεπτα πιο πίσω στην τρίτη θέση, δίνοντας στον Grmay τον τέταρτο τίτλο του πρωταθλήματος TT.

Ο Grmay, ο οποίος έγινε επαγγελματίας το 2013 με τη MTN-Qhubeka, ποδηλάτισε στο πρώτο του Tour de France το 2016, ενώ με τη Lampre-Merida, έχοντας ήδη ποδηλατίσει τα Giro d’Italia και Vuelta a Espana της προηγούμενης χρονιάς, και πέρυσι συνέχισε με τη Bahrain-Merida το δεύτερό του Tour de France, τερματίζοντας 73ος.

Αυτή τη χρονιά, έχοντας γίνει μέλος της Trek-Segafredo, ο Grmay τερμάτισε 24ος στη συνολική κατάταξη του Τour de Romandie τον Απρίλιο και ήταν 17ος στη Γενική Κατάταξη στο πρόσφατο Critérium du Dauphiné.

Αν και ο ανταγωνισμός στη Trek-Segafredo είναι έντονος για το ξεκίνημα σε κάποιο Γύρο, η εμπειρία από το Grand Tour του 26χρονου – ο Grmay έχει τερματίσει και στα πέντε Grand Tours που έχει συμμετάσχει – και η πρόσφατη καλή του φόρμα πρέπει να τον κρατήσει για να γίνει το τρίτο στη σειρά.

 

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.