B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Chris Froome παίρνει τη ροζ φανέλα του Giro d’Italia μετά από ένα εκπληκτικό break 80χλμ για να κερδίσει το 19ο στάδιο

Ο ποδηλάτης της Team Sky επιτίθεται με 80 χιλιόμετρα να απονέμουν, οδηγώντας σόλο μέχρι το τέρμα για να μετακινηθεί από την τέταρτη στην πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

Ο Chris Froome παίρνει τη ροζ φανέλα του Giro d'Italia μετά από ένα εκπληκτικό break 80χλμ για να κερδίσει το 19ο στάδιο

Ο Chris Froome (Team Sky) μετακινήθηκε από την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη – πάνω από τρία λεπτά απόσταση από τον επικεφαλή του αγώνα Simon Yates (Mitchelton-Scott) – για να πάρει την περιζήτητη ροζ φανέλα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο ποδηλάτης της ομάδας Sky εξέπληξε όταν επιτέθηκε με 80 χιλιόμετρα ορεινού εδάφους να απομένουν, αλλά κράτησε σε απόσταση μια ομάδα κυνηγών, με επικεφαλής τον Tom Dumoulin (Team Sunweb), για να κερδίσει το στάδιο – 3 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ολλανδό αναβάτη.

Chris Froome: «Αυτό ήταν ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έκανα ποτέ σε ένα ποδήλατο»

Αν και ο πρωτοπόρος του αγώνα έχει αλλάξει, ο Dumoulin παραμένει στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, τώρα 40 δευτερόλεπτα πίσω. Ωστόσο, ήταν μια καταστροφική ημέρα για τον Simon Yates, καθώς ο αρχηγός του αγώνα έπεσε νωρίς στο Colle delle Finestere, χάνοντας σχεδόν 40 λεπτά για να πέσει κάτω στην κατάταξη.

Πηγή: cyclingweekly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.