B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ποικιλία ποδηλασίας το σαββατοκύριακο για τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Το Σαββατοκύριακο ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε το παρόν στο διήμερο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Κούρσας αλλά και στο Οίτη EPIC MTB. Πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη αγώνων, αφού ο πρώτος αφορά την ποδηλασία δρόμου και ο δεύτερος την ορεινή ποδηλασία αντίστοιχα.

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 έλαβαν μέρος στην Ατομική Χρονομέτρηση ο Κωνσταντίνος Πάτσης στην κατηγορία Master Γ’ όπως και ο Θοδωρής Πάτσης στην κατηγορία Παίδες. Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 πήραν μέρος ο Θοδωρής Πάτσης στην κατηγορία Παίδες και ο Χρήστος Μακρυγιάννης Ανδρών.

Ο καιρός και τις δυο ημέρες ήταν αρκετά καλός και δεν ταλαιπώρησε καθόλου τους αθλητές. Παρόλο που οι συμμετοχές ήταν πολλές, ο Θοδωρής Πάτσης, την Κυριακή, μπόρεσε να βρεθεί ανάμεσα στη δεκάδα στην κούρσα αντοχής.

Ποικιλία ποδηλασίας το σαββατοκύριακο για τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. παρευρέθη ακόμη και στο Οίτη EPIC MTB. Περίπου 200 αθλητές έτρεξαν τον αγώνα, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε με ελαφρώς ψιχάλα. Η διαδρομή ήταν μεγάλη κι όσοι επέλεξαν να τρέξουν τη μεγάλη διαδρομή συνάτησαν δυνατή μπόρα στον επίλογο της.

Οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. που πήραν μέρος ήταν ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος, ο Ερμής Ταμπαρόπουλος, ο Κώστας Δάβαρης, ο Νίκος Τζανέτος, ο Δημήτρης Λέρης και ο Στάθης Λύτρας. Αξίζουν συγχαρητήρια, σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα, στον Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του, όπως και στον Ερμή Ταμπαρόπουλο ο οποίος αρίστευσε και κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Ποικιλία ποδηλασίας το σαββατοκύριακο για τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!Ποικιλία ποδηλασίας το σαββατοκύριακο για τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.