B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο Barry Miller δέχεται μειωμένo αποκλεισμό ενός έτους για θετική δοκιμασία ντόπινγκ

Ο αναβάτης προσκομίζει αποδεικτικά στοιχεία για μολυσμένο συμπλήρωμα

Ο Barry Miller δέχεται μειωμένo αποκλεισμό ενός έτους για θετική δοκιμασία ντόπινγκ

Η Αμερικανική Υπηρεσία Αντι-Ντόπινγκ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώην αναβάτης ηπειτωτικού επιπέδου της Αμερικής, Barry Miller, δέχτηκε αποκλεισμό ενός έτους μετά από δείγμα που έδωσε στη δοκιμή του 2017 Tour of Somerville, το οποίο νγήκε θετικό για απαγορευμένη ουσία.

Η διάρκεια του αποκλεισμού του Miller για χρήση απαγορευμένου αναβολικό παράγοντα μειώθηκε μετά την παρέμβαση των ερευνητών με στοιχεία από ένα εργαστήριο τρίτων, ότι το προϊόν συμπληρώματος, το οποίο δεν περιείχε απαγορευμένη ουσία στην ετικέτα συμπληρωματικών στοιχείων του, ήταν η πηγή των θετικών δοκιμών του. Ο Κώδικας του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά της ντόπινγκ επιτρέπει μια σημαντική μείωση του αποκλεισμού, η οποία για τον Μίλερ ξεκίνησε στις 29 Μαΐου 2017, ημερομηνία κατά την οποία συλλέχθηκαν τα θετικά δείγματα. Ο Miller έχει αποκλειστεί από όλα τα αποτελέσματα αγώνων που έλαβαν χώρα κατά και μετά από αυτή την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας οποιωνδήποτε μεταλλίων, πόντων και βραβείων.

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.