B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Ο φιλόδοξος Jakobsen προσθέτει το όνομά του στην ιστορία του Scheldeprijs

Η 106η έκδοση του Scheldeprijs πρόσθεσε ένα νέο όνομα στον κατάλογο των νικητών της την Τετάρτη: τον Fabio Jakobsen, το 21χρονο κουτάβι της ‘’αγέλης’’ του Patrick Lefevere, επεκτείνοντας το νικηφόρο σερί της Quick-Step Floors σε 24 μέχρι τώρα φέτος.

Ο φιλόδοξος Jakobsen προσθέτει το όνομά του στην ιστορία του Scheldeprijs

Σε μία κούρσα με πολλά αναπάντεχα, που σημαδεύτηκε μάλιστα από μαζικό αποκλεισμό αθλητών όταν ένα group πέρασε από μια ισόπεδη διασταύρωση τραίνου την ώρα που οι πύλες άρχισαν να κλείνουν, μόνο 40 αναβάτες έμειναν για να συνεχίσουν το σπριντ. Ανάμεσά τους δεν ήταν: οι Dylan Groenewegen και Arnaud Démare, οι οποίοι ήταν μεταξύ των αποκλεισμένων, και ο πρωταθλητής που υπερασπιζόταν τον τίτλο του Marcel Kittel, ο οποίος αποχώρησε στα τελευταία χιλιόμετρα.

Δεν είχε σημασία για τον Jakobsen που του έλειπανν μερικοί αντίπαλοι μέχρι τον τερματισμό: «Το να είμαι ικανός να βάλω το όνομά μου στη λίστα των νικητών είναι κάτι πολύ ωραίο. Αυτή είναι η πιο όμορφη νίκη της καριέρας μου », δήλωσε ο Jakobsen.

“Όλα τα αγόρια από την ‘’αγέλη’’ έτρεξαν τόσο δυντά, που έπρεπε να τα τελειώσω. Είμαστε σε mood νικητή και αυτό το κάνει πιο εύκολο”. Οι πιστοί φίλοι του Jakobsen θα είναι ευχαριστημένοι με τη νίκη του. “Νομίζω ότι μερικοί φίλοι έβαλαν ένα στοίχημα για μια νίκη από μένα, το κάνουν για τη διασκέδαση τους, αλλά σίγουρα θα ακούσω περισσότερα για αυτό σύντομα”.

Πηγή: cyclingnews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.