B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Όταν η Amanda Needham από το Brooklyn συνειδητοποίσησε ότι το ποδήλατό της εκλάπη θύμωσε τόσο εξαιτίας της κλοπής όσο και λόγω της δικής της απροσεξίας, καθώς δεν το είχε κλειδώσει καλά.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Εκτόνωσε λοιπόν το θυμό της δημιουργικά γράφοντας σε ένα χαρτόνι το οποίο κρέμασε έξω από το σπίτι της το εξής μήνυμα: «Προς τον άνθρωπο που έκλεψε το ποδήλατο μου, ελπίζω να το χρειάζεσαι περισσότερο από μένα. Κόστιζε 200 δολάρια, ήταν χρησιμοποιημένο και το χρειαζόμουν για να πάω στη δουλειά μου. Δεν μπορώ να αγοράσω καινούριο.Την επόμενη φορά κλέψε το Peugeot κανενός hipster ή μη κλέψεις καθόλου. Υ.Γ. Φέρτο πίσω!»

Το συγκεκριμένο μήνυμα έκανε τόση μεγάλη εντύπωση στη γειτονιά που άγνωστοι ξεκίνησαν να εμφανίζονται στην πόρτα της προσφέροντας χρήματα, συμπόνια και ένα παλιό παιδικό ποδήλατο!

Σιγά σιγά η ιστορία της άρχισε να εξαπλώνεται, μέχρις ότου ένας έμπορος τέχνης να περάσει έξω από το σπίτι της, να δεί την πινακίδα, για την οποία και ενδιαφέρθηκε προσφέροντας στην Amanda 200 δολλάρια για να την αγοράσει, προσφορά στην οποία εκείνη απεκρίθη φυσικά θετικά.

Η ιστορία της σύντομα έγινε ευρύτερα γνωστή ακόμα και από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης, όπως η Washington Post, το CBS και το ABC.

Το ποδήλατο μπορεί να μην επεστράφη ποτέ στην Amanda, όμως εκείνη έχει πλέον χρήματα για να αγοράσει ένα καινούριο. Όσον αφορά το παιδικό ποδήλατο που της δώρισαν, αποφάσισε να το παραχωρήσει δωρεάν σε ένα τοπικό ποδηλατάδικο με την ελπίδα να το επισκευάσουν και να το δώσουν σε κάποιον που θα το χρειάζεται!

 

Πηγή: sela.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.