B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αθλητική Ενδυμασία Ισοθερμικά

Όταν ένα άτομο αποφασίσει να εκτελέσει οποιουδήποτε είδους φυσική δραστηριότητα, είναι απαραίτητο να γνωρίζει και εάν είναι εφικτό να εφαρμόζει ορισμένους βασικούς κανόνες, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να εκτελέσει την δραστηριότητα όσο το δυνατόν καλύτερα, αρτιότερα, ανώδυνα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Αθλητική Ενδυμασία Ισοθερμικά

Η κατάλληλη ενδυμασία αποσκοπεί στην σωστή εκτέλεση μιας άσκησης ή ενός αθλήματος :

  • Η επιλογή της ενδυμασίας να γίνεται με  κριτήριο την ατομική υγιεινή (η «φίρμα» δεν είναι πάντα η καλύτερη από άποψη υγιεινής!).
  • Η επιλογή ενδυμασίας να είναι ανάλογη των καιρικών συνθηκών.
  • Τα ρούχα (η φόρμα) να είναι βαμβακερή με συνθετική ύλη ή μάλλινη το χειμώνα.
  • Αδιάβροχα ρούχα μόνο όταν βρέχει.
  • Το φανελάκι πρέπει να καλύπτει τα ισχία και να μη σηκώνεται εύκολα.
  • Το παντελονάκι (σορτς-άνετο στο καβάλο και βαμβακερό) να μην έχει χοντρές ραφές για την αποφυγή συγκαμάτων και ερεθισμών.
  • Οι κάλτσες πρέπει να είναι μάλλινες ή βαμβακερές για την απορρόφηση του ιδρώτα (λεπτές και ελαστικές)
  • Στην αρχή της άσκησης η ενδυμασία πρέπει να είναι πιο ζεστή.

Αθλητική Ενδυμασία Ισοθερμικά

Η κάθε εποχή προυποθέτει και την κατάλληλη ενδυμασία ώστε να αποδίδεις στο μέγιστο επίπεδο χωρις τραυματισμούς.Ο χειμώνας φαίνεται να μπήκε δυναμικά τον Δεκέμβρη. Με πολύ κρύο και βροχές! Ολοι αυτοί οι παράγοντες του “φίλου” μας χειμώνα απαιτεί την αγορά ενώς ισοθερμικού ώστε να αποφευχθούν τυχόν απρόσμενες καιρικές συνθήκες και φυσικά το κρύο.

Σας προτείνουμε τα εξής ισοθερμικά .Τα οποία είναι άριστης ποιότητας και ελλινικής κατασκευής. Εχουν δοκιμαστεί και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά.Το μεγαλύτερο θετικό αυτών είναι η ΤΙΜΗ τους.(σχέση ποιότητας-τιμής)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.