B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Πάνω από 1.700 δρομείς στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Όταν ένας αγώνας συμπληρώνει 35 χρόνια, τότε σίγουρα έχει κατακτήσει μία σημαντική θέση στη δρομική κοινότητα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους 1.700 και πλέον δρομείς που έλαβαν μέρος στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία της All About Running.

“Το πιο γρήγορο 10άρι της Αθήνας” για ακόμη μια χρονιά, αποτέλεσε την επιλογή εκατοντάδων δρομέων κάθε ηλικίας σε μια πανέμορφη μέρα με ιδανικές καιρικές συνθήκες.

 

Πάνω από 1.700 δρομείς στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. Πάνω από 1.700 δρομείς στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. Πάνω από 1.700 δρομείς στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

 

Το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και το κεντρικό στάδιο του στίβου, ο χώρος που αποτελεί τη γενέτειρα των αγώνων του ΣΔΥ Αθήνας, κατακλύσθηκε από νωρίς από δρομείς που έκαναν το ζέσταμα τους τόσο εκεί όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

Λίγο μετά τις 09:15 οι δρομείς είχαν πάρει τη θέση τους στα μπλοκ εκκίνησης. Η εκκίνηση δόθηκε ομαλά, σε τρία κύματα και το ανθρώπινο ποτάμι ξεχύθηκε για μία ακόμα φορά στην παραλιακή.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα περίπου 350 μικροί δρομείς είχαν πάρει θέση στο κεντρικό στάδιο του στίβου και περίμεναν με ανυπομονησία την δική τους εκκίνηση. Οι μικροί δρομείς έτρεξαν σε μια διαδρομή 2χλμ. εντός του χώρου των εγκαταστάσεων και τερμάτισαν μέσα σε χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Νικητής ήταν ο Χρήστος Κωστογιάννης του Θέρσιππου Περιστερίου με 05:41. Στα κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 06:43. Όλοι οι μικροί δρομείς μετά το τέλος του αγώνα αναπλήρωσαν την ενέργεια τους με φυσικό και γευστικό τρόπο μια μπανάνα Dole, ξεδίψασαν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και απόλαυσαν όπως και όλοι οι δρομείς Μακεδονικό Χαλβά, το Γλυκό που Κάνει Καλό!

Στον αγώνα των 10 χλμ. μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιώργος Μενής με 31:44 με τον Θεόδωρο Τσολάκη να ακολουθεί με 32:47 και τον περσινό νικητή Θεόδωρο Αναγνώστου να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 33:29.

Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Στεφανία Λεοντιάδου σε 39:28 με τις Σοφία Αλυσανδράτου και Ειρήνη Μπανανά να συμπληρώνουν τις θέσεις του βάθρου με 43:23 και 43:45 αντίστοιχα.

Κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να ενυδατωθούν με  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και να ενισχυθούν ενεργειακά με το αθλητικό ποτό POWERADE και με το ενεργειακό Gel της HIGH5 αλλά και γευστικές μπανάνες Dole, για γρήγορη αναπλήρωση ενέργειας.

 

Σημαντική ήταν για 7η συνεχή χρονιά η προσφορά του Μεγάλου Χορηγού του αγώνα, της εταιρεία αθλητικών Asics, ενώ από τη θέση του χορηγού υποστήριξε τον αγώνα το κατάστημα κορυφαίο κατάστημα Runner Store που φιλοξένησε και τη γραμματεία του αγώνα τόσο στο κατάστημα στο Golden Hall όσο και στο κατάστημα της Γλυφάδας. Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν και ο Μακεδονικός Χαλβάς που προσέφερε την απαραίτητη δύναμη και ενέργεια για τον αγώνα μέσα από τις μερίδες Μακεδονικού Χαλβά που διέθεσε σε όλους τους δρομείς

 

Σημαντική ακόμα ήταν η προσφορά της Τροχαίας Ελληνικού και Καλλιθέας, του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ/ΤΡΑΜ, της ομάδας V-Strom Greek Riders, της Interamerican και του γραφείου Ιφιγένεια Tours του κου Δημητριάδη και βέβαια των 100 και πλέον εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους δρομείς.

 

Κοινωνική προσφορά
Ο 35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10χλμ. ήταν αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.  Συμμετέχοντες και διοργανωτές βοήθησαν να καλυφθεί μέρος των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

 

Ραντεβού στις 4 Μαρτίου για τον κορυφαίο 20άρι της Άνοιξης!`

Δρομείς και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. τον Νοέμβριο του 2018 και στις 4 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής του 41ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., ενός αγώνα με μακρά ιστορία που ξεχωρίζει όπως και το 10άρι, για την ευκολία της διαδρομής που προδιαθέτει όλους τους δρομείς για νέα ρεκόρ!
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε δρομέα που συμμετείχε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.