B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο

   Η αγωνιστική χρονιά του 2017, επεφύλασσε σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας μια ευχάριστη έκπληξη… μια νέα αθλήτρια που τα προηγούμενα έτη δεν ασχολούνταν με την αγωνιστική ποδηλασία, αποφάσισε φέτος να εισέλθει σε αυτήν, μην γνωρίζοντας ακόμη και η ίδια την συνέχεια της πορείας της. Ο λόγος, για την αθλήτρια Αλεξάνδρα Αδάμ, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή…

   Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο

 

Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε  στις 9 Οκτωβρίου του 2000 στην Μάνδρα Αττικής. Η ενασχολησή της με τον αθλητισμό αρχίζει απο πολύ μικρή ηλικία -μόλις 6 ετών- στο ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo. Δύο χρόνια αργότερα, όπως κάθε νεαρό παιδί αυτής της ηλικίας που έχει ως πρότυπο τους γονείς του, θα 《κολλήσει》το μικρόβιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο motocross, απ´ τον πατέρα της .

Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Το 2017 θα αποφασίσει να εισέλθει στην αγωνιστική ποδηλασία καταφέρνοντας αποτελέσματα που θα ζήλευαν πολλοί αθλητές. Οι αποδόσεις της αυτή την χρονιά θα χαρακτηριστούν ως άριστες! Έχοντας κάνει μια γερή χειμερινή προετοιμασία, όπως αρμόζει σε μια πρωταθλήτρια τέτοιου βεληνεκούς, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας της κ. Ειρήνης Μούκα και του κ. Χρήστου Κατράκη ως τεχνικού της, θα καταφέρει να πάρει την 1η θέση στους πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες, έπειτα σειρά θα έχει η 3η θέση στην Βαλκανιάδα -στην παρθενική της συμμετοχή- που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μια εβδομάδα αργότερα, στην ίδια διαδρομή που στέφθηκε τριταθλήτρια Βαλκανίων, θα επισφραγίσει τις προηγούμενες δύο επιτυχίες της, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στο αγώνισμα του cross country (xco) κλείνοντας με αυτόν τον εμφατικό  τρόπο τον κύκλο των Εθνικών Πρωταθλημάτων και των εξωτερικών υποχρεωσεών της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο Αλεξάνδρα Αδάμ: μια νέα αθλήτρια φαινόμενο

 

   Λίγες ημέρες πρίν συμπληρωθεί το τρέχον έτος, ήρθε η ανταμοιβή όλων των κόπων της, όπου η επαγγελματική ελληνική ομάδα SMF θα την εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της με επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2018 θα πορευτούν μαζί με το πανάξιο και ελληνικής κατασκευής ideal race pro εξοπλισμένο με την κορυφαία σειρά της XTR της SHIMANO, επιφυλασσόμενη για μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική χρονιά.

   Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η βοήθεια που έχει προσφερθεί σε αυτή την νεαρή αθλήτρια ώντας μαθήτρια λυκείου, αφού πρέπει όλοι μηδενός εξαιρουμένου να γνωρίζουμε πως οι ναεροί αθλητές μας στερούνται πολλά για να φτάσουν σε ένα άξιο επίπεδο και μάλιστα διεθνές, που κατάφερε η Αλεξάνδρα Αδάμ την φετινή χρονιά. Αρωγοί λοιπόν σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας ρόλο μεγαλοευεργέτη ήταν η οικογένειατης, ο ποδηλατικός συλλογός της Μάνδρας WEST COAST, η προαναφερθείς προπονήτρια και τεχνικός, ο φυσιθεραπευτής κ. Κώστας Κίτσαντας και οι συναθλητές της τόσο στην Εθνική όσο και στην WEST COAST που την στήριζαν ψυχολογικά.

                                           

                                              frari

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.