B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Για δεύτερη χρονιά στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης η δράση «Ποδήλατο για τον Διαβήτη»

Το μήνυμα ότι ο διαβήτης αντιμετωπίζεται μέσα από την καθημερινή άσκηση έδωσαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, εκατοντάδες ποδηλάτες στην παραλία της Θεσσαλονίκης παίρνοντας μέρος στη δράση «Ποδήλατο για τον Διαβήτη».Για δεύτερη χρονιά στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης η δράση «Ποδήλατο για τον Διαβήτη»

Την ποδηλατοδρομία στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Λάτρεις του ποδηλάτου, μέλη ποδηλατικών συλλόγων και συλλόγων διαβητικών με αφετηρία το ξενοδοχείο Makedonia Palace ακολούθησαν τη διαδρομή Μέγαρο Μουσικής -Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

Η ποδηλατοδρομία διοργανώθηκε στο πλαίσιο 31ου Πανελληνίου Ετησίου Συνεδρίου (8 έως 12 Νοεμβρίου 2017) της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στη Θεσσαλονίκη.

Κύριος σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση ιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και ασθενών σε θέματα Σακχαρώδη Διαβήτη στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.