B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Lazer Anvez Ένα εντυπωσιακό νέο κράνος για αναβάτες e-bike

Πιο σκληρό από ένα απλό κράνος ποδηλάτου αλλά και πιο ελαφρύ από ένα κράνος μοτοσυκλέτας. Η νέα τεχνολογία Anverz προσφέρει ακριβώς αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε.

dscf8089-1482157231018-1g8xtf231gj21-630-80

Αυξημένη προστασία για περιπετειώσεις αναβάσεις καθώς και άνεση.Το συνθετικό δερμάτινο λουράκι προσφέρει επιπλέον στυλ. Διαθέτει ακόμα και επιστόμιο, όπως και ενσωματωμένα ηχεία.

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της εποχής, η Anverz γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σ΄ ένα ποδήλατο κι ένα κράνος μοτοσυκλέτας. Χαρακτηριστικές είναι οι ομοιότητες που εμφανίζονται μεταξύ της Anverz και της ποδηλατικής εταιρείας Revolution. Στην πραγματικότητα, μοιράζονται την ίδια βασική δομή, αν και το clip-on παξιμάδι και το μοναδικό flip-up της προσωπίδας του Anverz μας προδιαθέτει για μια ξεχωριστή εμφάνιση.

dscf8087-1482157231022-1p2l56bw3o2s0-630-80Ένα άλλο τμήμα του σχεδιασμού είναι τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών από το πλαστικό κράνος. Προς το παρόν είναι απλά μια αισθητική προσθήκη – αν και έχουμε εντοπίσει μια πρωτότυπη έκδοση που ήταν εξοπλισμένη με ηχεία και ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bluetooth.Το Lazer Anverz αποτελεί ήδη ένα εντυπωσιακό κράνος καθώς μάλιστα διαθέτει σύστημα που μετατρέπει το μπροστινό καπάκι σε οθόνη καρδιακού ρυθμού.Το Lazer Anverz θα παρέχεται σε τρία μεγέθη, και η τιμή και η διαθεσιμότητα του θα επιβεβαιωθούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.