B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Τεράστια η επιτυχία του Χρήστου Βολικάκη

Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν εντυπωσιακός και στο Παρίσι, στην πίστα Σεν Κεντέν Αν Ιβλίν. Ο Βολιώτης πρωταθλητής ήταν καταπληκτικός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο elimination και ήταν 4ος στο σκρατς χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο. 

Δύο τεράστιες επιτυχίες για τον Χρήστο που γίνονται ακόμα πιο μεγάλες αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι δύο νέα γι’ αυτόν αγωνίσματα, κάνοντας μια μεγάλη στροφή στην καριέρα του, φεύγοντας από το αγωνίσματα του σπριντ (κέιριν, σπριντ) που τον καθιέρωσαν και μεταπηδώντας στα αγωνίσματα της αντοχής της ποδηλασίας πίστας (σκρατς, elimination, όμνιουμ).

«Είναι irnsxhbols580dcb710fbdcπράγματι δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ήρθαν μάλιστα νωρίτερα απ’ ότι περίμενα κι εγώ ο ίδιος. Για μένα είναι νέα αγωνίσματα, τα οποία θέλουν και αντοχή και ταχύτητα, στα οποία έχω κάνει λίγες μόνο προπονήσεις και το γεγονός ότι κατάφερα να βρεθώ στο βάθρο με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Μάλιστα θα μπορούσα να πάρω και δεύτερο μετάλλιο, στο σκρατς. Το έχασα κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες», δήλωσε από το Παρίσι ο 28χρονος Χρήστος Βολικάκης που συνέχισε: «Αποφάσισα να κάνω την μεγάλη αλλαγή – στροφή στην καριέρα μου και από τα αγωνίσματα σπριντ να περάσω σ’ αυτά της αντοχής και τα πρώτα αποτελέσματα με δικαιώνουν απόλυτα.

Θέλω να δώσω όλο το βάρος μου σ’ αυτά, να προκριθώ και να διακριθώ στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση που θέλει μεγάλη προσπάθεια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Τα αποτελέσματα εδώ στο Παρίσι με κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξοι».

Στη Γαλλία βρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης, ο οποίος δήλωσε: «Ο Χρήστος είναι ένας μεγάλος και πεισματάρης αθλητής και το απέδειξε και σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό. Ψάχνεται συνεχώς και είναι ικανός για σπουδαία πράγματα. Η ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό του και είμαστε σίγουροι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

 

Πηγή: https://www.thebest.gr/news/index/viewStory/412863

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.