B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

1o MTB Circuit Σκοπευτηρίου

Προκήρυξη
Ο «Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ» σε συνεργασία με την Cosmote και τον δήμο Πετρούπολης, στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης 2016 προκηρύσσει το 1ο MTB circuit Σκοπευτηρίου στο Ποικίλο Όρος, την Κυριακή 12/6/2016. Ο αγώνας θα είναι τύπου xc circuit και θα κινηθεί 40 % σε δασικούς δρόμους και 60% σε μονοπάτια.

AFISA Οι εγγραφές συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου(www.pdsodysseas.gr) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα αφορά η δήλωση. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από Τρίτη 17 Μαΐου μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών από την ημέρα εγγραφής .Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος, στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ στο καταθετήριο.

Κόστος συμμετοχής: 10 €uro για όλους τους αγώνες. Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 200 αθλητών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση, εγγραφές και τους κανονισμούς του αγώνα στη σελίδα του συλλόγου www.pdsodysseas.gr.

 

Για το σύλλογο

Δημήτρης Ζωναράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.