B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Με επιτυχία διεξήχθη το AdventureXpert!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 13/12/2015 διεξήχθη για πρώτη χρονιά ένα διαφορετικό event, ένα event περιπέτειας, το AdventureXpert!

Ο καιρός παρέπεμπε σε άνοιξη όλοι οι συμμετέχοντες δήλωναν έτοιμοι για τη δοκιμασία που τους επεφύλασσε η διοργάνωση και στα δύο αγωνίσματα. Οι χάρτες μοιράστηκαν νωρίς αλλά τα στίγματα δόθηκαν μόλις μισή ώρα πριν εκκίνηση και όλες οι ομάδες είχαν αυτό το χρόνο για να σχεδιάσουν την διαδρομή που θα ακολουθήσουν!

Με επιτυχία διεξήχθη το AdventureXpert!

Πρώτη από τους ποδηλάτες τερμάτισε η ομάδα BNCycling 3 με τους Μιχάλη Παπασάββα και Άλκη Σπαγκούρο με χρόνο 02:17:48, ενώ από τους δρομείς η ομάδα Fairways με τη Βίκυ Μελετοπούλου και τον Βασίλη Σουβατζή με χρόνο 02:49:07.

Με επιτυχία διεξήχθη το AdventureXpert!

Πρώτη ομάδα Γενικής Κατηγορίας βγήκε η ομάδα BN Cycling 3 – SchoolHouse με τους Μιχάλη Παπασάββα, Άλκη Σπαγκούρο, Μπεζά Δημήτρη και Δεβεράκη Κατερίνα με χρόνο 02:40:50 (μέσος όρος αγωνισμάτων ποδηλασίας και τρεξίματος).

Παράλληλα διεξήχθη και το Junior AdventureXpert ειδικά για τα μέλη της ομάδας Junior BN Cycling και αφορούσε μόνο το αγώνισμα της ποδηλασίας. Το καινούριο αίμα της BN Cycling έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα. Τα παιδιά συνόδεψαν οι ίδιοι οι γονείς οι οποίοι ποδηλάτησαν και αγωνίστηκαν μαζί τους!

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων ακολούθησε η βράβευση των μεγάλων και μικρών αθλητών και γεύμα για όλους με σουβλάκια και πίτσες προσφορά του Cook & Grill!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

AdventureXpert

Junior AdventureXpert

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.