B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Δίαθλον Ικαρίας 2014 + Bike: Περιγραφή Διαδρομών

Δελτίο Τύπου
Στο Δίαθλον Ικαρίας 2014 θα υπάρχουν δύο διαδρομές, μία μικρή και μία μεγάλη. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει η επιλογή της μετατροπής του αγώνα σε τρίαθλο με την προσθήκη αγώνα ποδηλασίας.
Η μικρή διαδρομή θα περιλαμβάνει 350m κολύμβηση και οι αθλητές ξεκινώντας από το λιμάνι του χωριού, Λειβάδα, θα κολυμπήσουν παράλληλα με την ακτή καταλήγοντας στο Μόλο, στην παραλία των Αλυκών .

swimmingΣτη συνέχεια θα ακολουθήσει 10klm τρέξιμο από τα οποία 4,5klm θα είναι σε μονοπάτια, 4,5klm θα είναι σε χώμα και το υπόλοιπο 1klm σε άσφαλτο καταλήγοντας και πάλι στο ίδιο σημείο στο Μόλο.

run run ipsometrika

Η μεγάλη διαδρομή έρχονται να προστεθούν επιπλέον 650m κολύμπι και 7km τρέξιμο, δηλαδή συνολικά 1km κολύμπι και 17km τρέξιμο.

swimming big

Η διαδρομή του τρεξίματος δεν έχει καταγραφεί με GPS αλλά δίνεται μέσω Google Earth και μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές. Ο τελικός σχεδιασμός της μεγάλης διαδρομής θα ανακοινωθεί άμεσα.

run big run big ipsometrika
Στην περίπτωση επιλογής του αγώνα τριάθλου, και στις δύο διαδρομές θα προστεθεί αγώνας mountain bike 20km κατά τον οποίο οι αθλητές θα ποδηλατήσουν και σε χώμα αλλά και στα γραφικά καλντερίμια του χωριού.

bike bike ipsometrika

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.