B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Bike Odyssey 2014: Οι πρώτες ομάδες!

Δελτίο τύπου

Δυνατές συμμετοχές στο Bike Odyssey 2014!

 fragoulis samoladas

 

 

 

 

 

 

• Ο Γιώργος και ο Αντώνης
Ο Γιώργος Φραγκούλης , 41ετών, και ο Αντώνης Σαμολαδάς , 39 ετών είναι το ζευγάρι των αθλητών της ομάδας “1000 Δέντρα” και μας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη. Το χαρακτηριστικό τους είναι οι αντοχή στις ανηφόρες αλλά υστερούν τεχνικά, γι’ αυτό το λόγο και ο στόχος των προπονήσεών τους ήταν να βελτιωθούν σε αυτό τον τομέα ώστε να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Έχοντας την εμπειρία του Bike Odyssey 2013 φέτος στοχεύουν ακόμα πιο ψηλά.

 

Heidi1 Natalie1

 

 

 

 

 

 

 

• Η Heidi και η Natalie Ann
H Heidi Nieuwoudt, 36 ετών, και η Natalie Ann Hayward, 32 ετών, αποτελούν την ομάδα “Iman” και έρχονται από τη Νότιο Αφρική. Δείχνουν ότι έχουν μεγάλη εμπειρία στους αγώνες mtb αφού έχουν συμμετάσχει σε αναρίθμητους μονοήμερους αγώνες αλλά και σε 3ήμερους και 6ήμερους. Παρόλα αυτά, το Bike Odyssey είναι ο σκληρότερος αγώνας που θα πάρουν μέρος , όπως δηλώνουν οι ίδιες. Είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα στον 8ήμερο αγώνα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις πρώτες θέσεις.

 

kotopoulostsiavtaris

 

 

 

 

 

 

 

• Ο Θοδωρής και ο Μιχάλης
Ο Θοδωρής Κοτόπουλος, 49 ετών από Καστορία, και ο Μιχάλης Τσιαβτάρης,31 ετών από Δράμα, είναι το φετινό ζευγάρι αθλητών της ομάδας “Vernon Endurance. Ο Θοδωρής, νικητής του Bike Odyssey 2013, έχει μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες. Ο Μιχάλης είναι προπονητής (https://www.tsias.com) και τριαθλητής με πολλές και πανελλήνιες διακρίσεις και παρόλο που η εμπειρία του είναι μικρή στο βουνό προπονητικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να κρατήσουν την πρώτη θέση αφού ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγάλος.

 

λουκόπουλος1atzampos2

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κώστας και ο Δημήτρης
Ο Κώστας Λουκόπουλος, 53 ετών, και ο Δημήτρης Ατζάμπος, 25ετών, ένωσαν τις δυνάμεις τους στην ομάδα “Cyclesport” από την Αθήνα. Χάσμα γενεών μεταξύ τους, αλλά φαίνεται να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, Ο Κώστας με την εμπειρία του και ο Δημήτρης με την δύναμή του. Αγωνιστικά είναι αργοί αλλά σταθεροί για μεγάλες αποστάσεις και περιμένουν τον αντίπαλο τους να κάνει λάθος για να αντεπιτεθούν.

 

vanniio discesa2

 

 

 

 

 

 

 

• Ο Vanni και ο Emanuele
O Vanni Balboni, 44 ετών και ο Emanuele Iannarilli, 37 ετών αποτελούν την ομάδα “Green Devils” και έρχονται από την Ιταλία. Οι “διάβολοι του mtb” ,όπως υποδηλώνει και το όνομά τους , δείχνουν με το βιογραφικό τους ένα σκληρό πρόσωπο με τεράστια εμπειρία σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου και έρχονται με μεγάλες βλέψεις για τον τίτλο. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.