B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Poikilo Rocky Mountain 2014

Εχθές, στις  6 Απριλίου του 2014, έλαβε χώρα στο Ποικίλο Όρος με πρωτοβουλία του Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας Πετρούπολης, ποδηλατικός αγώνας Train Running με συνολικό μήκος διαδρομής τα 22.500 μέτρα και υψομετρική διαφορά τα 1.052 μέτρα. Ο σύλλογος προκήρυξε το Poikilo Rocky Mountain για το συγκεκριμένο γεγονός.

poikilossssΣτην έναρξη του αγώνα, ο καιρός ήταν ιδανικός με ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες, ωστόσο, μέχρι το πέρας της διαδρομής εξελίχθηκε σε ψιλόβροχο, γεγονός όμως που δεν επηρέασε την ολοκλήρωσή του.  Πέρα από την διαδρομή των 22,5 χλμ διεξήχθη και δεύτερος μικρότερος αγώνας των 7 χλμ όπου μπορούσαν οι διαγωνιζόμενοι να πάρουν μέρος. Σημειώθηκε σημαντική επιτυχία και στις δύο περιπτώσεις, καθώς συμπληρώθηκε το ανώτερο όριο συμμετοχής των 300 αθλητών. Σχετικά με τη μορφολογία της διαδρομής να αναφέρουμε ότι είναι κυκλική, θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες και αυτό διότι έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αν και υπάρχουν δύσκολα και εύκολα μονοπάτια.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί  ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτέλεσε κριτήριο και έδωσε μπόνους σε όποιον συμμετείχε για το Olympus Marathon.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.