B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

ΓΑΛΑΤΑ ROAD & MTB RACE 2014

T92A3264

Έναρξη  τον ποδηλατικών εκδηλώσεων του ΓΑΛΑΤΑ ROAD&MTBRACEστις 22 Φεβρουάριου ημέρα Σάββατο με  ποδηλατοβολτα με παιδιά του δημοτικού σχολειού και παιδιά άλλων χωριών καθώς και ποδηλάτες ανεξαρτήτου ηλικίας κάναμε διαδρομή  15 χιλιομέτρων από το χωριό στην παραλία. Οι μικροί κατενθουσιασμένοι με την συγκέντρωση πολλών φίλων του ποδήλατου ήθελαν όλοι να δείξουν τις ικανότητες τους  πάνω στο ποδήλατο.

  Η δυνατότητα αυτή που δώσαμε, μας χαροποίησε και ανυπομονούμε την επομένη χρόνια  περισσότερα παιδιά!!!_DSC0060

Με επιτυχία άνοιξε η αγωνιστική αυλαία τον ποδηλατικών εκδηλώσεων του ΓΑΛΑΤΑ ROAD&MTBRACEστις 22 Φεβρουάριου ημέρα Σάββατο και ώρα 4:00μμ. Με T92A3199σύμμαχο τον καιρό  περίπου 15 αθλητές πήραν μέρος σε μια εκπληκτική κούρσα των 30 γύρων του ενός χιλιόμετρου με τον κόσμο να χειροκρότει συνεχώς τους αθλητές σε αυτήν την προσπάθεια. Εντυπωσιακές στροφές, υψηλές ταχύτητες . Κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στροφή ο Γερολυμάτος Νικόλαος κάνοντας μέχρι το τέλος μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του. 2η διεκδικήσαν ο Λόης Χριστόφορος και  Κοριτζέλας Δημήτρης, επικρατώντας ο Λόης  Χριστοφορος  στο τελικό σπριντ.

Αναλυτικά αποτελέσματα σύντομα

Την κυριακή,  μια ανοιξιάτικη πραγματικά ημέρα , 200 περίπου αθλητές στηθήκαν στην γραμμή  εκκίνησης του αγώνα Γαλατάς mtbrace3 διαδρομές των 15, 20 και 50 χλμ.T92A3359

Με προεκκινηση 3 χιλιομέτρων δίνεται το ελεύθερο και παράλληλα του πόταμου Εύηνου αρχίζει ο ανταγωνισμός.Υπήρχαν ολα τα στοιχεία ενός σκληρού αγώνα. 5 συνολικα μονοπάτια με διαφορετικό τερέν το ένα από το άλλο, περάσματα μέσα σε ποτάμια,  δύσκολες με μεγάλη κλίση ανηφόρες. Στις διαδρομές επικρατήσαν ο Τσιμόπουλος Σίμος στην μικρή, στην μεσαία ο Λαμπρακόπουλος Νώντας και στην μεγάλη ο Τυρολόγος Πέτρος

Αναλυτικά αποτελέσματα σύντομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.