B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Pearl Izumi Mountain Cup- Με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος αγώνας!

pearl izΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κρυονέρι ο πρώτος trail αγώνας της χρονιάς με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο για αγώνα βουνού αφού 759 αθλητές και στις δύο διαδρομές πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού! Το γεγονός μας γεμίζει αισιοδοξία αλλά και ευθύνη για το μέλλον.

Ο καιρός, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, ήταν σύμμαχος στην προσπάθεια αθλητών και διοργανωτών αφού η αραιή συννεφιά και το ελαφρύ αεράκι δημιούργησαν τις ιδανικές για αγώνα συνθήκες!

Στη μεγάλη διαδρομή των 13 χλμ, πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Salomon Hellas) με χρόνο 50.28 και ρεκόρ διαδρομής, δεύτερος ο Γιώργος Διαλεκτός με 51.28 (Pulse 100) και τρίτος ο Δημήτρης Τασόπουλος  (Smartrun) με χρόνο 56.37. Στις γυναίκες πρώτη η Μαρία Μάλαι (ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ) με χρόνο 1.03.25, δεύτερη η Βηθλεέμ Σαπίου  (Smartrun) με χρόνο 1.05.36 και τρίτη η Ιωάννα Χουρίδου με χρόνο 1.13.20

Στη μικρή διαδρομή των 8 χλμ πρώτος ο Μιχάλης Φωτεινός με χρόνο 35.55, δεύτερος ο Χρήστος Κεχαγιάς (ΣΕΔΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ) και τρίτος ο Δημήτρης Ρούσσος με χρόνο 41.17   Στις γυναίκες πρώτη η Σοφία Ρήγα (Pearl Izumi) η οποία με χρόνο 37.28 ήταν δεύτερη γενικής! Στη δεύτερη θέση η Έλενα Καβαλλιεράτου (ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ) με χρόνο 43.27 και τρίτη η Πόπη Γαντσούδη (ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ) με χρόνο 43.53

Δυστυχώς ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στο φούρνο, που είχε μεταφερθεί ειδικά για την περίσταση, να λειτουργήσει και έτσι δεν απολαύσαμε τις λιχουδιές του Mystic Pizza. Οι παρατηρήσεις και τα σχόλια όλων ακούστηκαν με προσοχή και είμαι σίγουρος ότι οι όποιες μικροελλείψεις δεν άφησαν να χαλάσει η πολύ καλή διάθεση όλων μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πολιτική Προστασία Κρυονερίου και Ροδόπολης οι οποίοι ήταν άψογοι, διατηρώντας την τάξη και την ασφάλεια όχι μόνο μέσα στο Κρυονέρι αλλά και σε ολόκληρη τη διαδρομή του αγώνα.

pearl iz

Στην ιστοσελίδα www.trailproject μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα και να δηλώσετε συμμετοχή για τον επόμενο αγώνα της σειράς που θα γίνει στην Πεντέλη, 9 Φεβρουαρίου.

Η οργανωτική επιτροπή

Τα αποτελέσματα: results

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.