B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Pearl Izumi mountain Cup: Περισσότεροι από 400 αθλητές στον 1ο αγώνα

*Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της σειράς που θα γίνει στην Πάρνηθα αλλάζει ημερομηνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου.*

Κρυονέρι 19/01/14

Οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα της σειράς που θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Κρυονέρι Αττικής, βρίσκονται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει περισσότεροι από 400 αθλητές. Οι εγγραφές κλείνουν την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και να θυμίσουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Από φέτος οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαδρομών. Τη μεγάλη διαδρομή με μήκος 13 χλμ και θετική υψομετρική 420 μέτρα και τη μικρότερη διαδρομή με μήκος 8 χλμ και θετική υψομετρική 240 μέτρα.

Πολλά δώρα, προσφορά των υποστηρικτών του αγώνα, θα δοθούν στους συμμετέχοντες σε κάθε αγώνα της σειράς.

–        Ο Γυμναστικός σύλλογος Μαχητικών Τεχνών ΠΡΩΤΕΑΣ, μετά από κλήρωση, σας προσφέρει 4 εγγραφές, διάρκειας ενός μήνα

–        Το CRYOSAUNA STUDIO προσφέρει από 2 συνεδρίες αποκατάστασης στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας.

–        Το στούντιο ΖΕΝΜΕ, μετά από κλήρωση, σας προσφέρει μια μηνιαία συνδρομή αξίας 90 ευρώ (2 επισκέψεις την εβδομάδα) για ομαδικά μαθήματα Γιόγκα και Πιλάτες

–        Η εταιρία Αθλητικών Επάθλων Event Solutions, μετά από κλήρωση, σας προσφέρει 5 τεχνικά μπλουζάκια.

–        Το κατάστημα PLAN B, μετά από κλήρωση, σας προσφέρει 2 τεχνικές μπλούζες και 2 κολάν της Pearl Izumi.

–        Η οργανωτική επιτροπή του Lamia Run Festival, μετά από κλήρωση, σας προσφέρει μία δωρεάν συμμετοχή στο νυχτερινό 10άρι που θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου και μία δωρεάν συμμετοχή στο City Trail που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο κατάστημα Plan B, Λεωφόρο Κηφισίας 92, Μαρούσι και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα.

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10.30 ενώ η γραμματεία του αγώνα, όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, θα βρίσκεται στο καφέ Limit Up το οποίο βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της σειράς που θα γίνει στην Πάρνηθα αλλάζει ημερομηνία και θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, αισιοδοξία και όμορφους αγώνες!

Η οργανωτική επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.