B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

27Φεβρουαρίου-2Μαρτίου:Cyprus Sunshine Cup 2014

Logo_Cyprus_Sunshine_Cup27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2014

  • ΑΝΟΙΚΤΗ κατηγορία (μη επαγγελματίες)
  • 4 μέρες γεμάτες ορεινή ποδηλασία
  • ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές
  • συναγωνιστείτε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές

Η διοργάνωση Cyprus Sunshine Cup επιστρέφει ανανεωμένη για ακόμη μία χρονιά και περιμένει να υποδεχτεί τα χρυσά ονόματα της Ορεινής Ποδηλασίας! Το Cyprus Sunshine Cup #1 έχει την ονομασία “Αυξέντια” και διοργανώνεται για 17η συνεχόμενη χρονιά εις μνήμη του ήρωα του ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Η BikinCyprus Events Management, η οποία εξιδεικεύεται στις διοργανώσεις αθλητικών εκδηλώσεων και διοργανώτρια εταιρεία των- παγκοσμίου φήμης- αγώνων Cyprus Sunshine Cup, ανακοίνωσε ότι οι φετινοί αγώνες θα περιλαμβάνουν κατηγορίες όχι μόνο για επαγγλεματίες αλλά και για μη επαγγελματίες που επιιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα ή σε ένα (και περισσότερα) από τα τέσσερα στάδια (stages).

 

Με αυτό τον τρόπο θα έχουν τη δυνατότητα να ποδηλατούν πλάι πλάι με τα πιο δυνατά ονόματα του αθλήματος όπως τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο Λονδίνο 2012 Jaroslav Kulhavy (Τσεχία) & Ολυμπιονίκη Sabine Spitz (Γερμανία) καθώς και άλλα ονόματα όπως τον αργυρό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Daniel Federspiel και αθλήτριες όπως την 2 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Alexandra Engen με την ομάδα της Ghost Factory Racing Team.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα Cyprus Sunshine Cup #1 – “Αυξέντια” 2014:

27.02.2014 – Time Trial Λεύκαρα
28.02.2014 – Point to Point Λεύκαρα- Βαβατσινιά-Κυπροβάσα-Σκαρίνου
01.03.2014 – Point to Point Λυθροδόντας – Κιόνια – Λυθροδόντας
02.03.2014 – XCO Μάντρα του Καμπιού

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cyclingcy.com.     Μη χάσετε την ευκαρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cyclingcy.com και ακολουθάτε μας στο Facebook. Eπικοινωνήστε στο info@mtbcyprus.com ή τηλεφωνικώς στο 97625250.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.