B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

4/5 – Dirt Heroes, Κρυονέρι

pixelplus_LARGE_t_2_16704_type90165 Κρυονέρι, στις 4 Μαίου 2014

Για πρώτη φορά στην Αττική- ένας αγώνας κατηγορίας OPEN, 6 ωρών για ζευγάρια – άντρες, γυναίκες ή μικτά – στο Κρυονέρι
Το MBike και η Τrail Project, διοργανώνουν το “Dirt Heroes”, έναν αγώνα κατηγορίας OPEN, 6 ωρών για ομάδες των δύο ατόμων, στο Κρυονέρι Αττικής.

Σε μια γρήγορη, τεχνική διαδρομή μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στο Κρυονέρι, οι συμμετέχουσες ομάδες των δύο ατόμων, καλούνται να συνεργαστούν και να αποδείξουν ποιός είναι ο ήρωας της σκόνης ή της λάσπης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες…

Ένας αγώνας για “υπερήρωες” – ανδρες και γυναίκες – καθώς συνδυάζει αντοχή, ταχύτητα, τεχνική και στρατηγική. Πάρτε λοιπόν τον κολλητό ή την κολλητή σας κι ελάτε σε έναν μοναδικό αγώνα, πόνου και διασκέδασης.

Ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαίου 2014, θα διαρκέσει 6 ώρες, σε μια πίστα μήκους 8 περίπου χιλιομέτρων και νικητής θα αναδειχτεί το ζευγάρι που θα κάνει τους περισσότερους γύρους των 8 χιλιομέτρων στις 6 ώρες.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει τη γενική κατάταξη – εκτός από το ότι θα ανακηρυχτεί “Υπερήρωας” και φυσικά θα γίνει εξώφυλλο στο ΜΒΙΚΕ – θα κερδίσει και το μεγάλο χρηματικό βραβείο της πρώτης θέσης καθώς, ούτε οι ήρωες δεν τρέχουν τσάμπα πλέον…

Αρχίστε να προετοιμάζεστε από τώρα γιατί ο αγώνας αναμένεται σκληρός και οι εκπλήξεις – που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα – θα σας κάνουν να “πετάξετε” από τη χαρά σας.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη συμμετοχή και τις κατηγορίες, σύντομα!

Πηγή: www.mbike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.