B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

SILVERBACKMTB TROPHY – Αγώνας MTB 3/11/2013

Δελτίο τύπου

Σαν το παλιό καλό κρασί…

Start_U17

Ο βετεράνος Γιώργος Γκίνης ήταν εντυπωσιακός και αναδείχθηκε νικητής του SilverbackMTBTrophy που διοργάνωσε ο Αθλητικός ΌμιλοςΘησέας, σε συνεργασία με τον Δήμο Περάματος και με την υλικοτεχνική υποστήριξη των WorldofbikeShop και GrouvasBikes, στην περιοχή Χωράφα, στο περιβαλλοντολογικό πάρκο Σχιστού σε μια διαδρομή, που άφησε ευχάριστες εντυπώσεις στους 100 και πλέον συμμετέχοντες.

Στους Άνδρες λοιπόν, ο συναγωνισμός για την νίκη ήταν από την αρχή έντονος, με τον 50χρονο πρωταθλητή του Θησέα, να κερδίζει με 11 μόλις δευτερόλεπτα διαφορά τον Θόδωρο Πετρίδη (Παράδεισος) δείχνοντας έτσι, πως η πολυετής εμπειρία μπορεί να καλύψει τον ενθουσιασμό και την δύναμη της νιότης.  Τρίτος ήταν ο ποδηλάτης του Πρωτέα, Γιάννης Καράμπελας, τέταρτος ο συναθλητής του Χρήστος Παπαδόπουλος,  με τον έφηβο Γιώργο Δόσχωρη (Άτλας) να τερματίζει πέμπτος και πιο μπροστά από τους λιγοστούς έφηβους, που πήραν μέρος στον αγώνα.

Στους Παίδες, ένας άλλος ποδηλάτης του Θησέα, ο Στέφανος Βασιλαντωνάκης επικράτησε σχετικά άνετα της κατηγορίας του, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον πρωταθλητή Ελλάδος του 2013, Μάρκο Κουφοπαντελή και τρίτο τον Περικλή Βραχάμη, αμφότεροι αθλητές του Παραδείσου.

Ceremony

 

 

 

 

 

 

 

Στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε νικητές:

  • στους Μάστερς τον Βαγγέλη Βεργόπουλο (Άτλας)
  • στους Παμπαίδες τον Βασίλη Ζιάκα (Κρόνος)
  • στα Μίνι Μεγάλα τον Σπύρο Ντόκο (Παναθηναικός)
  • στα Μίνι Μικρά τον Νικηφόρο Αρβανίτου (Θησέας) και
  • στην ΟΠΕΝ κατηγορία, τον Γεράσιμο Ζαχαριάδη

Οι ποδηλάτες θα αποχαιρετήσουν την σεζόν 2013, στις 24 Νοεμβρίου, με έναν ακόμα αγώνα, που διοργανώνει ο Αθλητικός ΌμιλοςΘησέας, τον αγώνα WorldofCross – αγώνας cyclocross, που απαιτεί  ιδιαίτερες ικανότητες, και τον αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας JuniorsCup, που διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά.

2013_SilverbackTrophy_Results

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.