B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Pearl Izumi Mountain Cup 2014

PearlIzumiΕνημερωτικό δελτίο τύπου
 

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών PEARL IZUMI θα είναι ο μεγάλος χορηγός της σειράς, των τριών αγαπημένων ορεινών αγώνων που γίνονται στα βουνά της Αττικής.

Αναλυτικότερα οι ημερομηνίες και τοποθεσίες των αγώνων είναι:

1ος αγώνας, Κρυονέρι, 19 Ιανουαρίου

2ος αγώνας, Πεντέλη, 9 Φεβρουαρίου

3ος αγώνας, Πάρνηθα, 9 Μαρτίου

Η σειρά απευθύνεται σε όλους τους δρομείς αγώνων βουνού ανεξαρτήτως επιπέδου αφού οι αποστάσεις είναι σχετικά μικρές (10-14χλμ) ενώ η τεχνική δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Για τους αρχάριους αθλητές θεωρούνται ιδανικοί αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση αγώνων βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα. Οι μέσου επιπέδου αθλητές  μπορούν να κάνουν ένα δυνατό τεστ και να συγκρίνουν τους χρόνους τους με προηγούμενες χρονιές ενώ για τους έμπειρους μπορεί να αποτελέσουν μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.

Από φέτος θα σε κάθε αγώνα θα υπάρχει και μία δεύτερη, ακόμη μικρότερη διαδρομή με μήκος 5-7 χλμ η οποία θα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να τρέξουν για πρώτη φορά σε ορεινό αγώνα αλλά και σε αυτούς που απλά θέλουν να περπατήσουν.

Η Trail Project έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems εγγυώντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Θα υπάρχουν τρεις ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: Νέων Ανδρών (18-44), Ανδρών (45+) και Γυναικών (18+). Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές του Κυπέλλου θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών πάρουν κατάταξη στο Κύπελλο.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά αγώνα.

Στόχος της σειράς είναι να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να έλθουν σε επαφή με τη φύση ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γνωρίσουν όμορφες διαδρομές πολύ κοντά στον τόπο κατοικίας τους!

Στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr θα ενημερώνεστε για τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα όπου θα βρείτε και τις οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής.

Η οργανωτική επιροπή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.