B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

22-23/03/’14 – Taygetos Challenge

Η πέμπτη επανάληψη του ορεινού αγώνα Taygetos Challenge που έχει γίνει πλέον θεσμός στη Δυτική Μάνη,  θα γίνει το διήμερο 22-23 Μαρτίου.

Η διαδρομή Marathon παραμένει ίδια με την προηγούμενη χρονιά όπου προστέθηκε το καταπληκτικό μονοπάτι που διασχίζει το καταφύγιο άγριας ζωής στα Ντουμπίτσια, πριν κατέβει στο εντυπωσιακό φαράγγι του Βυρού και ανηφορίσει για Τσέρια. Το συνολικό της μήκος είναι 37.4 χλμ , με 2.320  μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και φυσικά απευθύνεται σε καλά προπονημένους αθλητές.

Η διαδρομή Experience είναι 20 χλμ μήκος με Υ+ 1120 μέτρα αποφεύγει τα δύσκολα της μαραθώνιας διαδρομής αλλά παραμένει ένα καλό τεστ για κάποιον που θέλει να γνωρίσει το ορεινό τρέξιμο πριν τολμήσει τη συμμετοχή του σε ένα μεγάλης διάρκειας αγώνα ή απλά θέλει να κάνει μία δυνατή προπόνηση.

Τρίτη και τελευταία επιλογή η διαδρομή Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα η οποία απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πάρουν μία μικρή γεύση των μεγάλων διαδρομών ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Καρδαμύλη από ψηλά!

Δε ξεχνάμε βέβαια ότι η δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Το κόστος συμμετοχής παραμένει στα 20 ευρώ περιλαμβάνοντας τον αγώνα του Σαββάτου και όποια από τις μεγάλες διαδρομές της Κυριακής επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενώ 10 ευρώ είναι για όσους τρέξουν στο Vertical και τη Fun διαδρομή.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για κάθε διαδρομή και τους σταθμούς ανεφοδιασμού, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr όπου από αρχές Ιανουαρίου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή,  να ενημερωθείτε για τα  καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε απορία.

Η αργία της 25ης Μαρτίου το 2014 πέφτει Τρίτη και όσοι έχουν τη δυνατότητα άδειας την επόμενη μέρα του αγώνα μπορούν να απολαύσουν ένα εκπληκτικό τετραήμερο. Εδώ να πούμε πως φέτος το καλοκαίρι εγκαινιάστηκε και το αναρριχητικό πεδίο της Καρδαμύλης με καλά ασφαλισμένες διαδρομές για όλα τα επίπεδα!

 

Η οργανωτική επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.