B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Περισσότεροι από 11.000 δρομείς στον Μαραθώνιο. Λήγουν οι εγγραφές στις 13/10.

 

marathon

 

 

 

 

 

 

 

Ένας μήνας απομένει περίπου για το μεγάλο ραντεβού των δρομέων και κορυφώνονται πλέον οι εγγραφές τους για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος διεξάγεται στις 10 Νοεμβρίου.

Η σχετική προθεσμία λήγει στις 13 Οκτωβρίου και όλες οι ενδείξεις συνιστούν πως ο αριθμός των ανθρώπων που θα ζήσουν τη συγκλονιστική εμπειρία της κλασικής διαδρομής θα ξεπεράσουν τους 11.000 φέτος.

Ο «μαγικός» αριθμός για τον ΚΜΑ είναι 12.500, εκεί όπου οι διοργανωτές έχουν θέσει το όριο των συμμετοχών για λόγους ασφαλείας. Κάθε χρόνο βλέπουν το κύμα των δρομέων να γιγαντώνεται, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο το όριο και προκαλώντας την ευχάριστη ανησυχία για την αναζήτηση των τεχνικών λύσεων που τα επόμενα χρόνια θα δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερα άτομα να σταθούν στην εκκίνηση στο Μαραθώνα.

Πέρα από τη σημαντική αύξηση στο συνολικό όγκο των δρομέων, από τους 8.700 που είχαν πάρει πέρυσι μέρος στο αγώνισμα, παρατηρείται και αξιόλογη άνοδος στη συμμετοχή από το εξωτερικό. Κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο για τον ίδιο τον Κλασικό Μαραθώνιο, αλλά και για την Αθήνα, καθώς οι ξένοι δρομείς τονώνουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.