B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

3/11/2013 – 2oς Γύρος Ταϋγέτου

Ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ο ΕΥΚΛΗΣ» Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Περιφέ-ρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα Νέδουσας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέδουσας, διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00πμ, ποδηλατικό αγώνα ΟΡΕΝ, 2ο ΓΥΡΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΜΤΒ στο χωριό Νέδουσα Μεσσηνίας, στις κατηγορίες FAN 12 χλμ και RACE 58χλμ.

Η αγωνιστική κατηγορία RACE θα έχει υποκατηγορίες ως εξής: 1η κατηγορία-γυναίκες, 2η κατηγορία-άνδρες με αντίστοιχες ηλικίες 14-19 ετών, 20-29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών και 50 ετών και άνω. Θα υπάρχει κοινή εκκίνηση για όλες τις κατηγορίες.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα δοθεί στην πλατεία του χωριού Νέδουσα, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 680 μέτρων στον Ταΰγετο και στο 20ο χλμ του Εθνικού Επαρχιακού Δρόμου Καλαμάτας-Σπάρτης, με παράκαμψη (σηματοδοτημένη πινακίδα ΝΕΔΟΥΣΑ) και σε άλλα 4χλμ συναντάμε το καταπράσινο χωριό με τα άφθονα νερά, γενέτειρα του Νι-κηταρά του αγωνιστή του 1821.

Η γραμματεία θα βρίσκεται από τις 08:00πμ στην πλατεία του χωριού, όπου θα δίνονται και οι αριθμοί των αθλητών.

Η διαδρομή είναι κυκλική, σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια, θα πε-ράσει από το Νεοχώρι Φαλαισίας στα όρια των νομών Μεσσηνίας και Αρκαδίας και θα είναι σηματοδοτημένη 48 ώρες πριν τον αγώνα, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΟΠ.

Κανονισμοί: Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ

Βραβεύσεις: Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι αθλητές απ’ όλες τις κατηγο-ρίες. Ο 1ος νικητής θα πάρει κύπελλο και μετάλλιο και οι υπόλοιποι 5 νι-κητές μετάλλιο.

Τροφοδοσία: θα υπάρχει σε καθορισμένα σημεία για όλους, καθώς επί-σης και «σκούπα» για τυχόν εγκατάλειψη και βλάβες.

Δηλώσεις συμμετοχής: στην κ. Δασκαρόλη Μαρία στο 2721093076, στο φαξ 2721090627 και στο email του ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ Καλαμάτας efklis1894@gmail.com, κόστος συμμετοχής 10€ με κατάθεση στον Αρ. Λογ. Εθνικής Τράπεζας 788/890954-73. Το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε μέρος των εσόδων, να διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Θα παραστούν: η Πυροσβεστική, το Δασαρχείο, το ΕΚΑΒ με ιατρό, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας, η Λέσχη ΜΧ Μοτοσυκλετιστών και το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέδουσας, θα προσφέρει μπουφέ με τοπικά παραδοσιακά εδέσματα στην πλατεία του χωριού και το χορευτικό του συλλόγου με ντόπιες ενδυμασίες, θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθο-ρά-απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι διαγωνιζόμενοι χρειάζονται υποχρεωτικά υπεύ-θυνη δήλωση από το γονέα/κηδεμόνα τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.