B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Λιγότερο από 100 μέρες για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Δελτίο Τύπου ΣΕΓΑΣ
 
marathonios_klasikos

 

 

 

 

 

 

Μόλις 100 ημέρες απέμειναν για την διεξαγωγή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της  Αθήνας, που για φέτος έχει οριστεί να γίνει στις 10 Νοεμβρίου μαζί με τους λαϊκούς δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων.Ήδη πάνω από 7500 δρομείς όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν δηλώσει συμμετοχή ενώ οι εγγραφές στην φετινή διοργάνωση συνεχίζονται, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα κι αναμένεται να κλείσουν στα τέλη Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Ιούλιο έχουν κλείσει οι εγγραφές στα 5 και 10 χιλιόμετρα όπου περισσότεροι από 16.000 δρομείς, συνολικά, δημιούργησαν ένα ακόμη ρεκόρ για την διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας όπου εντάσσονται.

Εκτός της πολύ μεγάλης συμμετοχής που αναμένεται να έχει και ο φετινός 31ος Κλασικός Μαραθώνιος αναμένεται να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη αφού θα είναι και ο πρώτος κατά την διάρκεια του οποίου θα βραβευτούν οι κορυφαίοι Μαραθωνοδρόμοι στον κόσμο για τη χρονιά που διανύουμε.

Ο ΣΕΓΑΣ μαζί με την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων την AIMS, θα τιμήσουν κατά την διάρκεια του Γκαλά του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τον καλύτερο μαραθωνοδρόμο και την καλύτερη μαραθωνοδρόμο του 2013 που θα έρθουν στην Ελλάδα για να παραλάβουν τις τιμητικές διακρίσεις τους. Μια γιορτή που θα διεξάγεται κάθε χρόνο από εδώ και πέρα στην Αθήνα τιμώντας έτσι τον τόπο που γέννησε το αγώνισμα του μαραθωνίου.

Τέλος μεγάλη ανταπόκριση παρουσιάζει και το πρόγραμμα εθελοντισμού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου με δεκάδες απλούς πολίτες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να δηλώνουν πρόθυμοι να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή της Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου. Αίτηση εθελοντή μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι επίσης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensclassicmarathon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.