B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

11ος ο Περικλής Ηλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MTB Marathon στην Αυστρία

 

11ος τερμάτισε ο Περικλής Ηλίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα marathon! Τη φανέλλα του πρωταθλητή θα φορά πλέον ο Ελβετός Christof Sauser. Ο Περικλής δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Με μια 11 θέση τελείωσε για εμένα το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σίγουρα ηρθα εδω για κάτι καλύτερο,αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειμαι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα μου και πιο πολύ απο την προετοιμασία μου,μεχρι να φτάσω στη σημερινή ημέρα.Είναι πάρα πολυ δύσκολο να προσπαθείς μέσα στον αγώνα οταν το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται οσο θα ήθελες.Πραγματικά μέσα απο τη καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω ολους εσας για την αγάπη που εισπράττω…
επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά,δυο άτομα που είναι δίπλα μου απο την αρχή της χρονιάς,κάνοντας τον δικό τους αγώνα: Andrea Marconi and Anastopoulos Vasilis, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους!# back to reality”

Συγχαρητήρια Πέρι για την ούτως ή άλλως πολύ καλή θέση σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να ευχηθούμε πάντα νίκες για το μέλλον!

austria-uci-world-championship-marathon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.