B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Cycling από τους διοργανωτές του Drosopigi Race

Ευχαριστούμε πολύ το BN Cycling για την πολύτιμη συμμετοχή του ως χορηγός επικοινωνίας του Drosopigi Race 2013. Από το Μάρτιο , μόλις στείλαμε την αφίσα τη δημοσίευσε άμεσα και την είχε στο πρωτοσέλιδο για τους επόμενους 4 μήνες, μέχρι τη σημερινή εκδήλωση. Η βοήθειά του ήταν πολύ σημαντική γιατί με αυτόν τον τρόπο , εφόσον δεν έχουμε δικά μας μέσα, καταφέρνουμε να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα και να έρθει κόσμος από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σχετικά με τη διοργάνωση, ήταν άκρως επιτυχημένη. Παρ’ όλες τις διοργανωτικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε έχουμε την εντύπωση ότι όλοι οι αθλητές έφυγαν ευχαριστημένοι, κανείς δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο. Μπορεί βέβαια ο αριθμός των συμμετοχών να ήταν μικρός αλλά το επίπεδο ήταν υψηλό, ήρθαν αθλητές υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ήταν σήμερα ήταν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στην Καλαμπάκα. Το Βίτσι, ένα πανέμορφο βουνό, ένας παράδεισος για το mountain  bike έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να το ευχαριστηθούνε όλοι, φεύγοντας με την αδρεναλίνη στο φουλ και την ακετυλοχολίνη επίσης στο φουλ.

Το μέλλον του τόπου ανήκει στο ποδήλατο,  την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο. Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι η έλλειψη ντόπιου νέου κόσμου που να θέλει να στηρίξει αυτού του είδους τις προσπάθειες και για το λόγο αυτό είμαστε σκεφτικοί για κάποια επόμενη διοργάνωση. Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είτε έχουμε αγώνες είτε όχι, περιμένουμε τους φίλους ποδηλάτες και αθλητές να έρθουν εδώ, να κατασκηνώσουν, να γνωρίσουν κι άλλες διαδρομές γιατί δεν είναι μόνο αυτές του αγώνα αλλά και ένα σωρό άλλες, να τις γυρίσουμε μαζί, να δούμε αρκούδες ελεύθερες και όχι κλεισμένες σε ένα πάρκο και να μας τις δείχνουν με το δάχτυλο. Απλά θα καταλάβετε ποια είναι η Δροσοπηγή και η Φλώρινα γενικότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.