B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Olympus Marathon -Τελευταίες οδηγίες προς τους συμμετέχοντες

1.    Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν, με επίδειξη της ταυτότητάς τους, τα πακέτα συμμετοχής τους από την Παρασκευή 28/06 και ώρες 19.00-22.00 ως το Σάββατο και ώρες  10.00-23.00

2.  Η διαδρομή του αγώνα περιγράφεται αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ακολουθεί τα ήδη υπάρχοντα κεντρικά μονοπάτια και η κίνηση θα περιορίζεται μέσα σ’ αυτά. Απαγορεύονται οι συντομεύσεις (κοψίματα) εκτός των υπαρχόντων μονοπατιών με ποινή αποκλεισμού.  (Σε γνωστό κόψιμο πριν το σταθμό Πριόνια έχει προγραμματιστεί φύλαξη σε τυφλό σημείο).   

3.      Η σήμανση θα πραγματοποιηθεί με:

i.      Πινακίδες από σκληρό πλαστικό,  που θα μπουν στον χώρο των σταθμών. Θα τοποθετηθούν συνολικά 12 τέτοιες πινακίδες.  ii.      Μικρές πινακίδες από σκληρό πλαστικό με την χιλιομετρική ένδειξη, ανά 2 χιλιόμετρα. Θα τοποθετηθούν συνολικά 20 τέτοιες πινακίδες. iii.      Μικρές πινακίδες από σκληρό πλαστικό θα τοποθετηθούν σε σημεία που δεν φαίνεται ξεκάθαρα το μονοπάτι. iv.      Ταινία σήμανσης θα μπει στα σημεία που υπάρχουν διασταυρώσεις,  καθώς και σε σημεία που θέλουμε να αποτρέψουμε τα «κοψίματα».

(Όλες οι παραπάνω σημάνσεις θα αφαιρεθούν την ίδια ημέρα από την «σκούπα»,  δηλαδή από δύο εθελοντές ο οποίοι διανύουν την διαδρομή πίσω από τον τελευταίο αθλητή.)

4.       Η διοργάνωση φροντίζει να προστατέψει τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί η  χρήση πλαστικών ποτηριών. Κάθε αθλητής οφείλει να κουβαλάει τα δικά του δοχεία για την τροφοδοσία νερού και ηλεκτρολυτών.

5.   Η ρίψη σκουπιδιών πέραν του χώρου των σταθμών τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού.

6.  Στο πρώτο τμήμα της διαδρομής (από Δίον έως Κορομηλιά ΚΜ-10) η χρήση μπατόν απαγορεύεται αυστηρά, για λόγους ασφάλειας. Η χρήση μπατόν επιτρέπεται από το σταθμό της Κορομηλιάς και μετά.

7.  Αθλητές οι οποίοι φτάνουν στους σταθμούς αποκλεισμού εκτός των χρονικών ορίων, οφείλουν να παραδώσουν τον αριθμό και το τσιπ χρονομέτρησής τους στον υπεύθυνο του σταθμού. Ο αριθμός θα τους επιστραφεί στη συνέχεια από την γραμματεία στο Λιτόχωρο.

(Αναλυτικά οι κανονισμοί συμμετοχής στον αγώνα στη σελίδα: https://www.olympus-marathon.com/index.php?name=Content&page=regulations)

8. Για την μεταφορά των αθλητών που θα εγκαταλείψουν στους σταθμούς Πετρόστρουγκα και Πριόνια έχουν προγραμματιστεί τα εξής δρομολόγια μεταφοράς τους στο Λιτόχωρο. I) Από το σημείο Γκορτσιά θα πραγματοποιηθεί ένα δρομολόγιο στις 12.00 ii) Από τον Σταθμό Πριόνια θα πραγματοποιηθούν 2 αναχωρήσεις αυτοκινήτων για την μεταφορά αθλητών που έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα στο Λιτόχωρο. 1η : 12.30 και η  2η: 14.00.

Από την οργανωτική επιτροπή του ΟΜ 2013, Λιτόχωρο, 18/06/2013

Έκτακτη ανακοίνωση για την τροφοδοσία του ΟΜ 2013.

 

H οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon θα ήθελε εκτάκτως να ενημερώσει τους αθλητές του αγώνα πως, εξαιτίας λόγων που δεν αφορούν ούτε τον Olympus Marathon αλλά ούτε και τον αντιπρόσωπο της εταιρίας ενεργειακών συμπληρωμάτων Power Bar στην Ελλάδα, η εταιρία Power Bar παρά την αρχική επιβεβαίωση για την έγκαιρη άφιξη των ενεργειακών gel που καλύπτουν τις ανάγκες τους αγώνα, ενημέρωσε πως δε θα στείλει την προγραμματισμένη ποσότητα, λόγω έλλειψης αποθέματος ενόψει της κυκλοφορίας των νέων gel της εταιρίας. Αντίθετα, θα στείλει ενεργειακές τις μπάρες Performance Energy.

Η οργανωτική επιτροπή του ΟΜ, υπό τις παρούσες συνθήκες και λίγες μέρες μόλις πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, διαμόρφωσε την τροφοδοσία του ΟΜ 2013 που αφορά τα ενεργειακά συμπληρώματα ως εξής:

—Mπάρα Powerbar Performance Energy Bars στους σταθμούς Πετρόστρουγκα, Οροπέδιο, Καστάνα.

—Βιολογική ενεργειακή μπάρα Solo Energy στα Πριόνια.

— Ενεργειακό ρόφημα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, με αμινοξέα, νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, βιταμίνες,  BCAAs – αμινοξέα διακλαδιζόμενης αλυσίδας-  και  καρνιτίνη (L-Carnitine) στους σταθμούς:  Ξηρολάκι  ( 4,0), Ορλιά (8,5), Κορομηλιά (10,5), Μπάρα (12,5), Πετρόστρουγκα (15,3), Σκούρτα (17,7),  Οροπέδιο Μουσών (20.7),  Καταφύγιο Α’   (25), Πριόνια (31,1), Μοναστήρι (34,1), Καστάνα (37,1), Δαμασκηνιά (39,2).

— Επιπρόσθετα, η διοργάνωση θα προμηθευτεί ενεργειακά gel τα οποία θα καλύψουν το σταθμό Πριόνια.

Τόσο η οργανωτική επιτροπή του ΟΜ όσο και ο αντιπρόσωπος της εταιρίας Power Bar στην Ελλάδα, ζητούν την κατανόηση των συμμετεχόντων για το έκτακτο θέμα που προέκυψε.

 

Από την οργανωτική επιτροπή, Λιτόχωρο, 18/06/2013.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.