B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

BikeOdyssey – 5ο ετάπ: Μεγ. Κάψη – Αθ. Διάκος

5o εταπ 31/05/2013

Η εκκίνηση του 5ου ετάπ του αγώνα έγινε υπό βροχή και αρκετό κρύο, στο χωρίο της Μεγάλης Κάψης στις πλαγιές του Τυμφρηστού. Οι αθλητές του οχταήμερου και του του τριήμερου αγώνα ξεκίνησαν στις 10.00 με κατεύθυνση προς τα Πουγκάκια, ποδηλάτησαν σε μία εκπληκτική, χωμάτινη διαδρομή δεντρόφυτη (πλατάνια, καστανιές) και πέρασαν από κάποια πανέμορφα χωριά όπως η Γραμμένη Οξυά και η Αρτοτίνα.

Από τα Πουγκάκια προς το καταφύγιο της Γραμμένης Οξυάς σε μία διαδρομή όπου τα δέντρα σχημάτιζαν ένα φυσικό τούνελ διέλευσης. Ακολούθησε ένα κατηφορικό κομμάτι μέχρι το χωρίο της Γραμμένης Οξυάς απ’ όπου πηγάζι και ο Ευηνος και ένα πέρασμα από τη γέφυρα του Ευήνου μέχρι ένα ασφάλτινο τμήμα να μας οδηγήσει στην Αρτοτίνα.

Αφού ξεφύγαμε από ένα κύμα μελισσών (!) αφήσαμε πίσω την Αρτοτίνα και αρχίσαμε την ανάβαση προς τα Βαρδούσια … Φτάσαμε στο οροπέδιο των Βαρδουσιων , στα 1820 μ. όπου η θέα των χιονισμένων κορυφών μας άφησε άλαλους!  Στο τελικό κομμάτι της διαδρομής κατηφορίσαμε μέσα από ένα δασικό δρόμο προς τον τελικό μας προορισμό, το χωρίο του Αθανάσιου Διάκου όπου μας περίμενε μία θερμή υποδοχή.

Πρώτη για μία ακόμη φορά η Vernon Endurance με τους Κοτόπουλο – Κοντέλα να έχουν απίστευτες αντοχές. Τα 1000 Δέντρα τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με 5′ διαφορά και ακολούθησαν οι Γκότσης – Αθανασόπουλος Σερέτης. Η Vernon   Endurance εξακολουθεί να έχει τη γαλάζια φανέλα της γενικής στην κατοχή της.

Για το 3 Day Odyssey στη πρώτη θέση ήρθαν οι Καμπουρόπουλος Αλέξης – Καλογερόπουλος Γρηγόρης με χρόνο 6:13:00 η οποίοι πήραν και την πορτοκαλί φανέλα του πρωτοπόρου. Ακολούθησαν οι Κούρτης Αντώνης – Σάββας Αγγελάτος με χρόνο 7:14:07 και τρίτοι οι Έξαρχος Γιώργος – Κανελέας Σταυρος με χρόνο 9:38:00.

DSC_7626

Αναλυτικά αποτελέσματα του 5ου ετάπ:

Vernon Endurance Κοτόπουλος Θοδωρής – Κοντέλας Δημήτρης:
7:07:00

1000 Δέντρα Σαμολαδάς Αντώνης – Φραγκούλης Γιώργος:
7:12:00

Panachaiko bike team Γκότσης Ανδρέας – Αθανασόπουλος Σερέτης Κωνσταντίνος:
8:41:00

The Nothern Τσουλουχάς Γιώργος – Τσιαβτάρης Μιχάλης:
9:47:00 (+1h ποινή)

Αχώριστοι φίλοι Κουμενίδης Τάσος – Klipfel Zak:
10:20:00

 

3 Day Odyssey

Καμπουρόπουλος Αλέξης – Καλογερόπουλος Γρηγόρης:
6:13:00

THE WOLVES Κούρτης Αντώνης – Σάββας Αγγελάτος:
7:14:07

C DREAM  Έξαρχος Γιώργος – Κανελέας Σταυρος:
9:38:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.