B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Σάββατο 20/4/2013 – Προπόνηση με τον Γιάννη Ταμουρίδη!

tt_tamou Δελτίο τύπου

 

 

 

 

 

 

 

Το Σάββατο 20/4/2012 το Cyclist έχει την τιμή να φιλοξενεί τον πρώτο Έλληνα ποδηλάτη αθλητή – μέλος επαγγελματικής ομάδας Pro Tour, τον Γιάννη Ταμουρίδη. Ο Γιάννης Ταμουρίδης, πολλάκις Πρωταθλητής Ελλάδας στην ποδηλασία δρόμου και πίστας, με συμμετοχές και διακρίσεις σε Παγκόσμια Κύπελλα και Πρωταθλήματα, το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα της επαγγελματικής ομάδας Euskadi Εuskaltel συμμετέχοντας σε σημαντικούς αγώνες, όπως το Μilan – San Remo και το Paris – Roubaix.   

To Σάββατο στις 10:00 θα ξεκινήσουμε από το Cyclist.gr (Μεσογείων 298, Χολαργός) για μια προπόνηση σε ήπιο ρυθμό στα Μεσόγεια. Από τις 12:00 έως τις 14:00 ο Γιάννης θα είναι διαθέσιμος στο Cyclist Χολαργού για να υπογράψει αυτόγραφα και να συζητήσει μαζί σας, ενώ για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν το πρωί, θα υπάρχει και συνέχεια από τις 15:00 και μετά.

tamouΤο Σαββάτο στις 17:00 ο Γιάννης θα μας παρουσιάσει τη ζωή σε μια επαγγελματική ομάδα, τις εμπειρίες του από τις κορυφαίες ποδηλατικές διοργανώσεις που έχει λάβει ήδη μέρος, αλλά και το υπόλοιπο αγωνιστικό του πρόγραμμα για τη συνέχεια της σεζόν.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε το Σαββάτο 20 Απρίλη 2013 στο Cyclist,gr στο Χολαργό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.