B&N Forum – Τελευταίες Συζητήσεις

Προβολή

Νέες διακρίσεις για τους ποδηλάτες του Α.Ο. Σούδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈνα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλιο είναι ο απολογισμός για τους Ποδηλάτες του Όμιλου Αντισφαίρισης Σούδας το περασμένο Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου στους αγώνες “Πεδινάκεια” και “1ο Κύπελλο Πίστας”
Συγκεκριμένα οι Σαρτζετάκης Μάριος, Χαιρετάκης Βασίλης και Παντελάκης Λευτέρης έκαναν το ένα, δύο, τρία, στη κατηγορία εφήβων στον αγώνα “Πεδινάκεια” το Σάββατο 30/3/2013 κατακτώντας τις τρεις πρώτες θέσεις και στην ίδια διοργάνωση η Μελίνα Ψαράκη ήρθε δεύτερη στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα Κορίτσια.
Στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Πίστας που Διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών ο Στέλιος Φαραντάκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα “ΣΚΡΑΤΣ” κατηγορίας εφήβων.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας θέλει να ευχαριστήσει τον χρυσό χορηγό “ANEK LINES”, την “IDEAL BIKES” αποκλειστικό χορηγό του Στέλιου Φαραντάκη, τις εταιρείες “Εlea ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.”, “CAM SYSTEMS SHOP”, τα καταστήματα “SPORT BIKES”, “ROLLINI”, “BILL COST”, “Tsakiris Mallas”, “yamamay”, “Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ”, το γυμναστήριο “ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ” το γραφείο ταξιδίων “Kontaxakis travel”, το cafe “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ”, και τα “Αγγλικά ΖΑΧΑΡΙΟΥ” που με τη συνδρομή τους οι αθλητές μας μπορούν να αγωνίζονται και να διακρίνονται στην Ελλάδα, αλλά και να εκπροσωπούν τη χώρα μας στην Ευρώπη.

(Soudacycling)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε την παρακάτω μαθηματική εξίσωση για να αποδείξετε ότι δεν είστε ρομπότ! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.